2777
2789

دکترم گفته احتمال زیاد سشنبه پانکچر بشم حالا سوالم اینه چند روز قبلش نزدیکی نکنیم. پنجشنبه آخرین نزدیکی انجام دادیم تا سشنبه میشه 5 روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم مشکل از کی بوده؟کسی ک اسپرمش صفر باشه میتونه با طب سنتی باردار بشه.یعنی شما این راه ها ...

مشکلی در حال حاضر نداشتیم شوهرم قبلا واریکوسل عمل کرده خوب شده منم تنبلی داشتم با لاغری اوکی شدم فعلا همچی اوکی دیگه خودمون تصمیم گرفتیم ای وی اف کنیم

دیگه نداشته باشین چون سه شنبه صبح باید نمونه بدن اگه امروز داشته باشین کمتر از 3 روز میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب پنجشنبه انجام دادیم تا سشنبه میشه 5 روز اوکی هست یا امروزم انجام بدیم

ن عزیزم تا 7 روز هم جا داره.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
میتونم بپرسم مشکل از کی بوده؟کسی ک اسپرمش صفر باشه میتونه با طب سنتی باردار بشه.یعنی شما این راه ها ...

عزیزم بنظرم بهتره بری سراغ درمان چون طب سنتی هیچ تاثیری برای فرد آزو اسپرمی نداره گلم

اره راست میگی خودمم همین نظر داشتم مرسی ازت عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم انشالله ک زود نتیجه بگیری و دامنت سبز بشه

نیوا جون شما تو چه مرحله اقدام هستین طبیعی یا درمانی؟ 

من سیکل میکرو بودم ک کنسل شد و الان منتظرم پری بشم دوباره برم تو سیکل

خواهش میکنم عزیزم انشالله ک زود نتیجه بگیری و دامنت سبز بشه

فدات شم انشالله همه منتظرا واقعا خیلی سخته اینهمه انتظار و دارو خدا کنه نتیجه مثبت باشه