سلام بچم 17 ماهه و صحبت نمی کنه مامان رو میخواد بگه م صدا میکنه مم هم میگه بچه ها تو این سن چقدر باید صحبت کنن ؟ چکار کنم زودتر به حرف بیاد؟ باهاش تمرین هم میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انار توی طب اسلامی هس که زبون بچه رو زودتر باز میکنه...حالا تا ۱۷ ماه نمیدونم موثره یا نه ولی من به بچه م که سه ماهشه یه وقتایی چند قطره اب انار میچکونم دهنش تا ببینیم چی میشه...تو طب اسلامی انار دادن به بچه مجازه...البته به مقدار زیاد نه..کم....سعی کن سردی هم بهش ندی...دیر زبون باز میکنه
ولی در کل حرف زدن به شدت موثره...انقدر یه کلمه رو تکرار کن باهاش تا وقتی به زبون نیاورده خسته نشو... خواهرم بچه ش پنج شش ماهگی گفت بابا...چون باباش نشست نیم ساعت بهش گفت بگو بابا...حالا نمیگم توی شش ماهگی بچه رو اذیت کنیم ولی میخوام بگم خسته نشو از تمرین تا نتیجه ش رو ببینی...خودمم بچه خواهرم نمیتوست خ رو تلفظ کنه انقدر باهاش تمرین کردم تا تونست
دختر منم 18 ماهشش فقط ماما آب تيش ب ب جيك جيم هاب هاب ني ني دد ميگه عاعصابم خورده بعضي وقتا سه چار پنج هم ميگه ولي ديگه نمگه نه ماهگي گوجه گريه ميگفت الان يادش رفته