پسر من سه ماه و ۲۰ روزشه ، هفته ی گذشته سرما خورد و تب کرد ، بردمش دکتر بهش دارو داد شکر خدا خوب شده فقط یه کم سرفه داره که دارم داروهاش رو ادامه میدم ، ولی مشکل اصلی اینجاست که پسرم از روزی که سرما خورد دیگه خوب شیر نمیخوره ، شیر خشکش هم به زور میخوره ، سینه ام رو هم میگیره یه چند دقیقه میخوره بعد میزنه زیر گریه ، گرسنه است ولی شیر نمیخوره ، شبا که از خواب پا میشه چون خوابالو هستش قشنگ شیر میخوره ولی روزا که کامل هوشیار باشه اصلا نمیخوره ، به زور با راه بردن و بازی بهش شیر میدم ، اونم خیلی کم میخوره بعدش چون گرسنه است خیلی بهانه میگیره ، کسی همچین مشکلی داشته ؟
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
دلیلش چی بود ؟ میشه بگی ؟ تو بغل هیچ کسی هم غیر من آروم نمیشه ، تازگیا بغل باباش هم میره جیغ میزنه
ی دارویی مسخورد ک تشنگی زیاذ داشت
فقط اب میخواست
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
دکتر پسر منم گفت بهش آب بدم ، مخصوصا که پسر من خیلی گرماییه، یعنی از تشنگی شیر نمیخورد ؟ چیکار کردی ...
من دخترم غذاخور بود انوقت
نمیدونم این سنو
گع گفته اب بده،خب بده ببین میخوره قشنگ
اگع اونم نخورد از گلوشه شاید