2777
2789

عروسی فامیل نزدیکمونه ولی کسانی میان عروسی که وقتی رفتارشونو میبینم واقعا آزارم میدن از طرفی میترسم نرم فامیلمون ناراحت بشه چیکار کنم😯

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

برو ی گوشه دور بشین

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسیه کیه چرا نری 

کسانی هستن که اذیت میشم با رفتاراشون

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
خیلی دلم میخاد کسی دعوتم کنه عروسی 🙂

به جای من برو عروسی😉

من که خیلی وقته یاد گرفتم آدمهایی که حضورشون باعث اذیتم میشه رو کنار گذاشتم

نمیدونید چه حس آراااااامشی داره زندگیم

نه اینکه ازشون متنفر باشم ولی بهشون فکر نمیکنم و نمیبینمشون

شما هم به خودت بگو اولا هیچ کس حق نداره آرامشم رو بگیره

دوما مگه من و نظراتم چقدر برای مردم مهمیم که نظرات مردم برام مهم باشه؟!!!

من که خیلی وقته یاد گرفتم آدمهایی که حضورشون باعث اذیتم میشه رو کنار گذاشتم نمیدونید چه حس آرااا ...

آره واقعا..مرسی