2777
2789
عنوان

زایمان با سن بالا و سلامتی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 34 پست

یا مامان بزرگ مامانم صد سال داشت پسرش از نوه هاش گوچیکتر بود تا اخر عمر صحیح و سلامت زندگی کرد بر اثر کهولت سن پارسال درگذشت.... فک کنین دختر بزرگش نتیجه ش 20 سال داره

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤

تجربه که به من ثابت کرده هرکس تو سن کم بچه اورده تو آشناها خیلی زودتر شکسته نمیدونم چرا!!!

مثلا من 28 سالمه یکی از آشناها 25 سالشه دوتا بچه داره بیچاره خیلی شکسته اصلا قابل باور نیست من 3 سال بزرگترم ازش انگار اون 35 سالشه .این یه نمونشه خیلی های دیگم دیدم اینجور بود

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

اینکه تو سن کم باردار بشی اصلا بد نیست بنظرم من خودم ۳۴ سالمه و‌بچه ندارم یعنی اقدام‌ نکردم اصلا 

ولی اینکه تحصیلات نداشته باشی درست و حسابی و هدف اولت بارداری تو سن کم باشه جالب نیست اصلا

اره  اینکه تو سن کم باردار بشی اصلا بد نیست بنظرم من خودم ۳۴ سالمه و‌بچه ندارم یعنی اقدام‌ نکر ...

یعنی کلا قصد بچه دار شدن نداری.

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

من یکی از سخنرانیای روازاده رو گوش میدادم می‌گفت اصلا در طب سنتی داریم زن بالای 35حتی 40سال بچه بیاره از الزایمر و هزار تا مریضی دیگه پیشگیری می‌کنه ولی تو مخ ماها اینجوری فرو کردن زیر 35سال تا برعکس عمل کنیم و از فواید این امر محروم شیم

با توجه به سنم یک بچه رو باید داشته باشم 

میتونی بازم بچه بیاری من 32 سالگی بچه اولم و باردار شدم 37 سالگی بچه دومم 

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

بنظرم هر راهی رو ادم توی زندگی اش انتخاب میکنه و هر مسیری رو میره که نیازمند وقت گذاشتن و صرف انرژیه بقیه فرصت هاش میسوزه به نوعی

مثلا در مورد خود من فرصت زود بچه دار شدن رو بخاطر برخی چیزهایی که دنبالش بودم از دست دادم البته پشیمون نیستم ولی میخوام بگم خیلی های دیگه هم ممکنه با بچه داری برخی فرصت های دیگه رو از دست داده باشن یا بدن 

البته استثنا هم همیشه وجود داره