2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا

68 بازدید | 4 پست

همه تاپیکامو حذف کن ممنون

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
خدایش این امکانو بذارن هر چی بتونه تاپیک خودشو حذف کنه دیگه چیه اخه هی باید بریم لینک بدیم

به نظرم همینجوری خوبع سرکاریا از رو تاپیک قبلیاشون لو نیرن

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هایی که محتوای خصوصی و خانوادگی داشته باشند .  پستهایی که حاوی عکس، شماره تماس یا محتوای خصوصی باشند، قابل حذف هستند - روزانه فقط یک تاپیک حذف می شود 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2100935/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-1?page=1

تاپیک هایی که محتوای خصوصی و خانوادگی داشته باشند .  پستهایی که حاوی عکس، شماره تماس یا محتوای ...

تاپیک آخرمو حذف کنید لطفا

گفتین روزانه یکی حذف میشه یکی هم که حذف نکردین

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...