2777
2789
عنوان

مامانای تیر ۹۸

1340 بازدید | 133 پست

خانومایی که تازه متوجه شدید که باردارید وتابستون 

بچتون بدنیا میاد بیایید با هم باشیم واطلاعاتمون رو مبادله کنیم واز تجربیات همدیگه استفاده کنیم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من تازه آز داده بتاش ۱۴۰ بوده ۵ روز از پری گذشته میگه استرس دارم عدد بتام پایینه

منم چند روز پیش دادم حدود دوشنبه اینا ۱۸۰ بود نمیدونم الان چنده

فردا دوباره میرم از

منم خاطره خوبی از بتا پایین ندارم پارسال بهمن ماه یه سقط اینجوری داشتم بتام صد وپنجاه بالاتر نرفت وسقط شد

شاید انشاله لقاح خواهرتون دیر تر بوده دوباره تیتر بتا بده

خواهر من تازه آز داده بتاش ۱۴۰ بوده ۵ روز از پری گذشته میگه استرس دارم عدد بتام پایینه

من نمیدونم الان هفته چندم اخرین پری نوزده مهر بوده

اولین روز اخرین پریتون کی بوده؟ ساک بارداری رو دکترتون دیده؟ کی برای شنیدن ضربان قلب جنین باید بری ...

من 18مهر بوده ،الان هم ۵ هفته و 3روزم هست ،فعلا سونو ندادم ،اما کلی آزمایش دادم یکشنبه آماده میشه ،بعد ببینم دکترم چی میگه

من 18مهر بوده ،الان هم ۵ هفته و 3روزم هست ،فعلا سونو ندادم ،اما کلی آزمایش دادم یکشنبه آماده میشه ،ب ...

بتاتون چند بود؟

من فقط دوبار دادم یکی روز پری صدووبیست فرداش صدو هشتاد

اولین روز اخرین پریتون کی بوده؟ ساک بارداری رو دکترتون دیده؟ کی برای شنیدن ضربان قلب جنین باید بری ...

تاريخ اخرين پريم7/7/97

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍