2777
2789

من۲۲ کیلو کم کردم .چطوریشم ک فقط با بچه داری و شیر دهی اصن رژیم نگرفتم.انقدر بچه شیر میخوره و میدویی دنبالش لاغر میشی

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه خیلی فعالیت داره و فقط دوندگیه‌ من تا ۶ ماه ک غذا نمی خورد رژیم نگرفتم اما وزن کم کردم بس که فعالیت داشتم ب غذا افتاد هم ی کم ورزش میکردم هم رژیم الان وزنم عالی شده ۱۶۰ قدم وزنم ۵۴

خب بچه خیلی فعالیت داره و فقط دوندگیه‌ من تا ۶ ماه ک غذا نمی خورد رژیم نگرفتم اما وزن کم کردم بس که ...

قبل بارداري چطور بودي؟من هم قد شمام ولي قبل بارداري هم اضافه وزن داشتم 😃😬 از الان ميترسم بمونم همينجور تپلي با اضافه وزن بارداري