2777
2789

من اهنگ زود گذشت میثم ابراهیمی و اهنگ داد بزن مهدی احمدوند... 

من ک حالم خوش نیست... اهنگام هم فازشون دپه😅

ولی ایشالله شماها کوک باشین 🌹😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی جوری میخوامت که فکرشم نمیکتی نمیشه نخوامت اخه دیوونم میکنی ی جوری وابستت شده دل مادر سگ حالم کنارت خوبه بدجوری بهت دل بستم خخخخخ

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بی خبرم از حجت اشرف زاده

بعدِ تو این بغض که لبخند نشد...

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای جان😅😂

اصلا مگ بهتراز تو هس بگیر دست دل منوتو واس من شدی نفس بدون تو نمیشه خب اصلا مگه میتونه دلم ب غیراز تو کسی رو بخواد محاله ک غیر خودت به چشم من کسی بیاد 

پویان مختاری عشق😁

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت

بر همان عهد که بودیم برآنیم هنوز😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏