2777
2789
عنوان

چرا پسرها اینجوری شدند +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 87 پست

اه اه چه ادم اشغالیه. گدای مزخرف حروم خور

من بودم میرفتم شکایت می کردم

حداقل کسی رو اجیر میکردم مث کیسه بوکس بزنتش

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم با قرض دادن (اگه داشته باشم) مشکلی ندارم ولی خب خودت میگی پسره دوستتو اذیت میکرده قاعدتن آد ...

قبل اذیت کردنه این پولو قزض داده

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
ی لحظه تصور کردم دل و رودم بهم خورد    

دقیقا رابطه کات شده و مجدد هم همینه 😷

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ازجوابای پسره قشنگ معلومه تاالان کلی دختر رو تیغ زده،داره سفسطه میکنه آخه وقتی خودش قرضو پس نمیده کارش انسانیه؟اونم ازدختری که قطعا حقوقش خیلی کمترازاونه معلوم نیست چقدرزحمت کشیده تااینوجمع کرده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....