2777
2789
عنوان

تکون خوردنای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برم تو افق محو بشم 😂😂😂😂.

😂😂انشاء الله که نی نی شما بدنیا اومد آروم باشه اولش تا شما جا بیوفته برات بعد دیگه شیطنتو شروع کنه😁😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج
😂😂انشاء الله که نی نی شما بدنیا اومد آروم باشه اولش تا شما جا بیوفته برات بعد دیگه شیطنتو شروع کنه ...

انشاالله . پسرم هم اولاش آروم بود ولی الان با زلزله ٢٠ ریشتری مو نمیزنه

❤خدایا بچه هامو👼👦 به خودت می سپارم😍

خوش بحالت منم ۲۹ هفتمه اما خیلی خیلی تکون هاش کمه جوری که خیلی نگرانم باید کلی دقت کنم شاید یه تکون در حد نبض حس کنم

دکتر بهم میگه چون عرضی قرار گرفته

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
فکر کنم پسرای نسل جدید زلزله قراره بشن . از الان دارن نشون میدن😂

مال من دختره. فداش بشم من از 13 هفته تکون هاشو حس میکردم. از ماهر6 شکمم رو تکون میداد حسابی! الانم که دیگه گاهی از تکون هاش منو اذیت میکنه دلم درد نیگیره بس که تکون میخوره. همش سوره عصر میخونم که صبور بشه

آره سکسکه هم میدونم که نباید در این حد تند باشه و بلرزونه .ویبره شدن شکمم ترسوندتم

والا من که از اول بارداری ویبره داشتم. البته ویبره من اول بارداری اسپاسم های عصبی رحم و تخمدان بود. حالا الان ویبره تو معلوم نیست بچه هی بندری می زنه شاید😆😆 مطمئنی سکسکه نیست. دخترم خیلی خیلی سکسکه می کرد و به دنیا هم اومد ماهای اول همش سکسکه می کرد

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
خوش بحالت منم ۲۹ هفتمه اما خیلی خیلی تکون هاش کمه جوری که خیلی نگرانم باید کلی دقت کنم شاید یه تکون ...

نگران نباش . بالاخره دکترا یه چیزایی میدونن دیگه . ایشالا که بزرگ تر بشه بیشتر حس می کنی

مال من دختره. فداش بشم من از 13 هفته تکون هاشو حس میکردم. از ماهر6 شکمم رو تکون میداد حسابی! الانم ک ...

منم می خونم و امیدوارم واقعا صبور بشن . راستی اگه بچه ات دختره چرا سن بچه رو برات با آبی نشون داده . باید صورتی میشد . برو تو تنظیمات درستش کن

والا من که از اول بارداری ویبره داشتم. البته ویبره من اول بارداری اسپاسم های عصبی رحم و تخمدان بود. ...

خدا برات حفظش کنه . منم احساس می کنم تو دلم رقص بندری راه انداخته😂

طبیعیه از هفته ۲۸ تا ۳۲ اوج حرکتاشونه بعد کم میشه

ممنون . آره میدونم و سر پسرم تجربه کردم ولی لرزش شکمم برام عجیب بود که تقریبا خیالم راحت شد