2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا عکس ازش دیدم الان گوشتیا رو انگار اصلا عمل نکرده

دكتر بنيادى هم خيلى خوبن اما بينى منو عمل نكردن گفتن ريسك نميكنن گوشتى و امكان داره گوشت اضافه بياره

دكتر بنيادى هم خيلى خوبن اما بينى منو عمل نكردن گفتن ريسك نميكنن گوشتى و امكان داره گوشت اضافه بياره

چه دکتر با اخلاقی بوده ولی بنظرم مجلسی تخصصش فقط تو گوشتیاست ولی احتمالا قیمتش بالا باشه

من یه چیزی هم در مورد بینی های گوشتی شنیدم تو همین نی نی سایت تخلیه چربی میخای در مورد اونم یه تحقیق کن

چه دکتر با اخلاقی بوده ولی بنظرم مجلسی تخصصش فقط تو گوشتیاست ولی احتمالا قیمتش بالا باشه

مجلسى ديدم كاراشو يكى درميون خوب درمياره با اين حرفايى كه بنيادى بهم زد بايد برم پيش دكترى كه ٩٠درصد كاراش خوب باشه چون واقعا ترسيدم

منم اتفاقا دنبال دکتر برا عمل طبیعی هستم،فعلا به اینا رسیدم دکتر سامان جهاندیده نمیرانیان بنیادی ...

حتما پيش بنيادى برو امكان نداره از مطبش بياى بيرون و نخواى وقت عمل بگيرى ولى متاسفانه بينى منو عمل نكردن گفتن گوشتيه و عمل نميكنن

خيلى عاليه خيلى ولى متاسفانه عمل نكرد بينى منو

عصه نخور چیزی ک زیاده تو ایران ودکتر زیباییه ماشاالله اکثرشونم خوبن بسکه عمل کردن ماهر شدن خخخ

راستی محسن زارعی هم خوب بود کاراش

الان ادرس پیجشو برات میزارم