2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی شکست😳😧

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 50 پست
چرا خواهر و برادر داره ولی باهاشون رابطه نداره زیاد 

به خاطر همين اخلاقشه ديگه شما هم باهاش قطع رابطه كنيد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش خرید و فروش الماس و عتیقه هم میکنه حساب بانکیش حسابی پره ولی فوق العاده خسیسسس

اصلا هر گهیه

چقدر شما بی دست و پا هستید

باید انقدر میزدید صدای خر بده

اومده تا تونسته خوردتون کرده.والا من اینجوری ندیدم تاحالا

داستانت واقعیه؟

اره دیگه نمیریم فقط کم مونده بود اون لحظه کیف ما هم بگرده

واى خداروشكر حالا پيداش كرد وگرنه شما گرفتار ميشدين 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
میشه بگید چطوزی هشتک میزنید بلد نیستم😕

هشتگ بزار بعد تايپ كن و اصلا فاصله نزار مابين تاپيك نقطه خط تيره بزار اخرش فاصله بده 

اينجوررررري#  

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
هشتگ بزار بعد تايپ كن و اصلا فاصله نزار مابين تاپيك نقطه خط تيره بزار اخرش فاصله بده  اينجورر ...

مرسی#  

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اصلا هر گهیه چقدر شما بی دست و پا هستید باید انقدر میزدید صدای خر بده اومده تا تونسته خوردتون کرد ...

اگه چیزی نگفتیم ترسیدیم گفتم یه موقع پیدا نشه بهمون شک میکنه و میره شکایت میکنه که اینا دزدیدن 

بعد هی میگفت شما که مسئولیت قبول کردید چرا حواستون رو جمع نکردید

شما در برابر کارهایی که براش می کنید پول ازش می گیرید؟

نه راستش دندونمون رو رایگان درست میکنه ما هم به خاطر اون پول نمیگیریم چند سال کار دنداپزشکی رو اون برامون انجام داده