نگران نباش عزیزم.انشاالله به سلامت عملشون انجام میشه شما هم به موقع خودت میرسونی.منم چندسال پیش عمل کردم الان الحمدلله صحیح و سالمم بدون مصرف یک دونه قرص
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم امیدتون به خدا باشه....حتما ببرین تهران...عمه منم دوماه پیش عمل کرد سخت بود ولی الان خوبه خوبه.....به اینده فکر کنید که قرار خوب بشه و چندین سال سایش بالا سرتون باشه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
دوتا از رگاش صددرصد کیپه یکیش 70 درصد😢آنژو و فنر جوابب ندادن
ان شاء الله خوب میشه ناراحت نباش نزر کن واسه بچه ها ی یتیم
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید