2777
2789
عنوان

مامانم عمل قلب باز داره😢

123 بازدید | 6 پست

مامانم شنبه عمل قلب باز داره دارم از دلشوره و غصه میمیرم هم من و هم خواهرم دوتا شهر خیلی درویم ازش 

شانس منم بارون شدید گرفته و نتونستم تا الان برم پیشش ولی فردا دیگه هرطور شده میرم

تروخدا واسم دعا کنین

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

نگران نباش عزیزم.انشاالله به سلامت عملشون انجام میشه شما هم به موقع خودت میرسونی.منم چندسال پیش عمل کردم الان الحمدلله صحیح و سالمم بدون مصرف یک دونه قرص

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم امیدتون به خدا باشه....حتما ببرین تهران...عمه منم دوماه پیش عمل کرد سخت بود ولی الان خوبه خوبه.....به اینده فکر کنید که قرار خوب بشه و چندین سال سایش بالا سرتون باشه

ان شاء الله بحق این شب خداشفاش بده مشکلشون چیه؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ان شاء الله بحق این شب خداشفاش بده مشکلشون چیه؟ 

دوتا از رگاش صددرصد کیپه یکیش 70 درصد😢آنژو و فنر جوابب ندادن

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
دوتا از رگاش صددرصد کیپه یکیش 70 درصد😢آنژو و فنر جوابب ندادن

ان شاء الله خوب میشه ناراحت نباش نزر کن واسه بچه ها ی یتیم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید