2777
2789
عنوان

ببينيد حق دارم شوهرمو راه بدم يانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 51 پست
تازه خونه خودمون اومديم ٦ماهه ول نميكنه بحث روز اولمون همينها

تا حالا باهاش منطقی صحبت کردی ک بفهمین دردش چیه دلیل دعواهاش چیه رک بهش بگین برای یه زندگی اومدین نه بذای دیدن دعواهای جدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ميكنم خيلي نميتونم بخدا سنم كمه خيلي غر ميزنه اينقدر غر زدن نداره

چند سالته عزیزم؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

حساس شده عزیزم انقد دیده به چشمم اومده الان تمیزم کنی وجمع کنی بازم میگه کثیفه ونامرتب متاسفانه سخت میشه دیدشو عوض کرد.ولی بنظرم پون سنتم کمه وهنوز خیلی واردنیستی جاهایی ک خیلی توچشمه مرتب کن بعد جاهایی ک خیلی مشخص نیستو جمع کن وقتی نیست اینجوری خودتم خسته نمیشی 

اره ميگه خونه تميز من منم در حد توانم ميكنم يكم كثيف باشه غر ميزنه

خو همه اولش اینجورین و هر کی یه توانایی داره شما ببین به چی ایراد میگیره اونو برطرف کن که دیگ تو چشش نباشه ولی اگه دیدی ادامه داره بدون دنبال بهونس ببرش دکتری چیزی شاید وسواس داره

به این‌زودی میگی‌تمومش کنن؟؟!! یکم‌تلاش واسه درست کردن زندگی بد نیستااااا

اخه ازشون پرسیدم فک کردم مدت زیادیه خونه دارن که گفتن 6 ماهه دیدم که اولشه نظرم تغییر کرد خودشون در جریانن

اگ مشکلش تمیزیه امتحان کن.اگ بازم گیردادمعلوم میشه اینابهونس مشکل چیزدیگه ایه.برادرشوهرمنم همینه بیچاره جاریم 10دقیقه مونده ازکاربیادزودخونه روجارومیزنه.یعنی قشنگ میشینه دست میکشه روفرش دنبال اشغال.اینامشکل دارن