2777
2789
عنوان

چندش ترین رفتاری ک دیدین چی بود؟؟؟ از ھرکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 83 پست

چندش🤔🤔🤔🤔

میخوام صبونه بخورم یکی میره دسشویی دماغشو تمیز کنه صداشم میاد بیرون 😕

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

از چ چیزه مسخره ای چندشت میشه :|

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لهجه تون حدس زدم.....درست گفتم حالا؟؟؟؟؟؟

بلہ

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
بعضیا ک پد بهداشتی شونو همونجور در میارن میندازم وسط خیابون. دیدم ک میگم  پد کثیف و خونی تو پ ...

واااااایییییی🤤🤤🤤🤤

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

مهران زنده هست تماس گرفت ولی گفت سامان بیمارستان هست که فکر کنم دروغ گفت زنده نیست

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
به نظرم چندش نیست کارش . دوست داره با شوهرش فارسی حرف بزنه . عروس ما با خانواده خودش عربی حرف میزنه ...

ببین این جنبہ ش کاملا فرق دارہ این خودش و شوھرش ھردو ھفت جد و آبادی لری حرف میزنن زنہ با شوھر و قومش لری میگ اما شوھرہ باھاش لری حرف میزنہ ....میدونی میگ بی کلاسیہ این رفتارش چندشمہ رو مخ میشہ

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

من شوهرم دسمال دماغیش رو میندازه توی سبدی که توی سینکه ظرف شوییه !! 😒😒😒 ینی اون لحظه دلم میخاد خودسو دماغشو له کنم 😬

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
مهران زنده هست تماس گرفت ولی گفت سامان بیمارستان هست که فکر کنم دروغ گفت زنده نیست

اره 

گناه داره کاش اونم زنده باشه😢

بابات لوسیون میزنه؟      

😂😂😂😂 بابای من بلد نیس بگه لوسیون به زووور فقط شامپو رو میتونه بگه اونوخت بابای یارو ... چه لوووس و چه مشکوک 😂😂😂😈😈

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

یه مورد دیگه که هم فوق العاده چندش و فوق العاده بی فرهنگيه تو دستشویی های عمومی پد کثیف رو بدون اینکه داخل پلاستیکی چیزی بزارن میندازن تو سطل آشغال آدم حالش به هم میخوره کسی که پريوده و  میدونه میخواد پد عوض کنه باید تو کیفش پلاستیک داشته باشه واقعا شرم اوره همیشه دلم واسه اونی که مسئول نظافت دستشویی هاست دلم می سوزه که به خاطر دو قرون پول چه چیزایی رو تحمل میکنن 😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤