2777
2789
عنوان

چندش ترین رفتاری ک دیدین چی بود؟؟؟ از ھرکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 83 پست
استارتر ؟  حسوووووودی نکن . این ک گفتی چندش نیس.  ازون دختره بدت میاد یه حرف دیگس 😂😂😂😂

بخدا حسود نیستم ....

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
من شوهرم دسمال دماغیش رو میندازه توی سبدی که توی سینکه ظرف شوییه !! 😒😒😒 ینی اون لحظه دلم میخاد خو ...

نمیدونم  اما من از هیچ چیز شوهرم چندشم نمیشه😑😑😑😑

ینی هیچیاااا

خودشم میگه تو دیوونه ای 😏

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 بابای من بلد نیس بگه لوسیون به زووور فقط شامپو رو میتونه بگه اونوخت بابای یارو ... چه لوووس ...

😒مشکوک چیه.بخدا چندشه تا لووس😥

من انقد بدم میاد که حد نداره...........

هرچی رو دراوور باشه هی میاد میپرسه میزنه😰

دیگه خودش یاد گرفته.

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
استارتر عزیزیم چ کم وزیادی ب حال شما داره که با قوم شوهرش فارسی حرف بزنه دوست داره این مدلی باشه کجا ...

خب گفتم دورھمی از عادت کسایی ک دور مونہ و بد مون میاد بگیم سرگرم شیم و اینکہ بعضی عادات خیلی زشتن باید فرھنگ سازی شہ ھمین

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
اه اه.چندشه بابا😔 یه شب که ما نیستیم به خودش برسه😥

اینکہ جلو چشم بچہ اینکارو بکنن یکم چندشہ منم خوشم نمیاد وقتی بابام از حموم میاد بیرون ببینمش بااینکہ زود میرہ اتاق میپوشہ لباس

اینکہ جلو چشم بچہ اینکارو بکنن یکم چندشہ منم خوشم نمیاد وقتی بابام از حموم میاد بیرون ببینمش بااینکہ ...

دقیقا.ولی بابای من یه ساعت میره و میاد😷

انقد بدم میاد😫

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

مادرشوهر و خواهرشوهرم وقتی میشینن از خودشون و عقل و فهم و زیباییشون تعریف میکنن به معنی واقعی میخوام بالا بیارم کاش یه هنری داشتن لااقل... یعنی بوی چس قابل ستایشه درمقابل این حرکت

خدایا بغلم کن❤
مادرشوهر و خواهرشوهرم وقتی میشینن از خودشون و عقل و فهم و زیباییشون تعریف میکنن به معنی واقعی میخوام ...

وااااااااااا ینی این چیزا تعریف میکنننننننن

اینم چندشه؟ تاپیکو اشتباه اومدی😆

هنوز وای ...    

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗