من ی نفر ک نمیخام بگم کی......زبان ھفت جد آباد قبل و بعد خودش و شوھرش لریہ......من قصد اھانت یا توھین ندارما با تموم فک و فامیلاش لری حرف میزنہ با شوھرہ و قوم شوھرہ فارسی.....خب عزیزم اگ ب زبانت و اصالت و میخای حفظ کنی با خانودت لری میحرفی دیگ چرا با قوم شوھر فارسی میگی ینی چی؟ بی کلاسیہ؟ واقعا چیہ؟؟؟ یا کلا فارسی بحرف یا کلا لری .....اہ این ک دو زبانس اعصابما خورد میکنہ.....حالا شوھرہ با ھمہ لری میگہ ھمہ ھاااااااا
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
استارتر ؟ حسوووووودی نکن . این ک گفتی چندش نیس. ازون دختره بدت میاد یه حرف دیگس 😂😂😂😂
بخدا حسود نیستم ....
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧ دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟ ممنونم 😘😘
استارتر عزیزیم چ کم وزیادی ب حال شما داره که با قوم شوهرش فارسی حرف بزنه دوست داره این مدلی باشه کجا ...
خب گفتم دورھمی از عادت کسایی ک دور مونہ و بد مون میاد بگیم سرگرم شیم و اینکہ بعضی عادات خیلی زشتن باید فرھنگ سازی شہ ھمین
مادرشوهر و خواهرشوهرم وقتی میشینن از خودشون و عقل و فهم و زیباییشون تعریف میکنن به معنی واقعی میخوام بالا بیارم کاش یه هنری داشتن لااقل... یعنی بوی چس قابل ستایشه درمقابل این حرکت
مادرشوهر و خواهرشوهرم وقتی میشینن از خودشون و عقل و فهم و زیباییشون تعریف میکنن به معنی واقعی میخوام ...
وااااااااااا ینی این چیزا تعریف میکنننننننن