2777
2789
عنوان

هر کسی آنلاینه بیاد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
بله من  آب قند درست كن بهش نمك هم بزن تند تند بخور

چی میشه؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من یه بار خوردم حالم بد شد 2روز بستری شدم

چخوردی؟ نی نیت چیزیش نشد

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من🙁 اسنک خوردم.بستری شدم.گفتن احتمال زایمان زودرس داری.چ شب بدی بود

وااااااای نگفتن ویروسه یا چیه من فک کنم مرغش مونده بود

چخوردی؟ نی نیت چیزیش نشد

ساندویچ خوردم صبحش حالن بد شد بالا اوردم اما نرفتم دکتر شبش تکوناش کم شد رفتم بیمارستان نوار کرفتن که خوب بود ازامایش و اینا باز اومدم خونه دوباره حالم بد شد صبح فرداش رفتم بیمارستان گفتن بستری شو خداروشکر که بستریم کردن خیلی حالم بد بود فقط بالا میوردم بچه طوریش نبود اصلا فقط گفتن ممکنه مسمومیت بارداری باشه چون هیلی خیلی بالا میوردم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

شب خورده بودم.از فرداش یه دل درد شدیدی ما رو گرفت و بالا میاوردم .مردم و زنده شدم.عصرش رفتم بیمارستان سرم زدن بهم .گفتن باید تا صبح بمونی اگه بهتر شدی مرخصت میکنیم

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
نه نترس یه مسمومیت سادس

ایشالا همینطوره از کجا بفهمم که شدیده ی نه تا کی باید خوب بشم میگم خیلیشو سریع برگردوندم

شب خورده بودم.از فرداش یه دل درد شدیدی ما رو گرفت و بالا میاوردم .مردم و زنده شدم.عصرش رفتم بیمارستا ...

چند ماهت بود اصلا برا خودم ناراحت نیستم فقط نگرانم هیچکس نیست برم بیمارستان خودمم حالم بده که بخوام تنها برم

عزيزم اينجا تجربه هاي شخصي ميگن به دردت نميخوره تلفن اورژانس زنگ بزني مشكلت رو بگي راهنماييت ميكنن ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

چند ماهت بود اصلا برا خودم ناراحت نیستم فقط نگرانم هیچکس نیست برم بیمارستان خودمم حالم بده که بخوام ...

من اول هشت ماه بودم.حتما برو .یعنی یکی تو شهرتون اشنا نیست

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
من اول هشت ماه بودم.حتما برو .یعنی یکی تو شهرتون اشنا نیست

هستن به درد آدم نمیخورن

اخی عزیزم .درکت میکنم.انشالله حالت خوب بشه ک نیازی به دکتر پیدا نکنی

فدات بشم مرسی باز به اینکه بالا اوردم امیدوارم