2777
2789

من یمتنیو تو ناراحتیم نوشتم شاید بتونه کمکت کنه میخوای بفرسم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا كه بارداري

مشخصه به توجهش نياز داري

شرايط روحيت اينو ميخواد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
رو عزت نفست کار کن.خودتو دوست داشته باش و برای خودت وقت بذار....شک نکن که هم اذیت نمیشی و هم دیوونت ...

من یه زن باردار همش تو خونه انقدر منو تحقیر کرده که هیچ اعتماد بنفسی برام نمونده خیلی بدبختنم 

من یه زن باردار همش تو خونه انقدر منو تحقیر کرده که هیچ اعتماد بنفسی برام نمونده خیلی بدبختنم 

منم لنگه خودت...بودم البته الان بهترم....

اما هنوزم اثراتی ازش مونده در من.......نباید انقد ضعیف باشیم

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
مگه خودش نمیکنه میدونه من نمیتونم قهر کنم نهایت بدیم در حقم میکنه من میبخشم خیلی ساده ام 

عزيزم تو وابسته اي...بهش شفاف بگو از چي ناراحتي سعي كن با هم حرف بزنيد اينجوري سوتفاهم بيشتر مي شه

فعلا كه بارداري مشخصه به توجهش نياز داري شرايط روحيت اينو ميخواد

توجه چیه همش سرش تو گوشیه نهایت بی احترامی امروز به من کرد جلو مادرم خردم کرد هرچی دلش خواست گفت به من 

شما ازدواج کردی؟ 

بله اینا تجربه هام بود که بت گفتم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
توجه چیه همش سرش تو گوشیه نهایت بی احترامی امروز به من کرد جلو مادرم خردم کرد هرچی دلش خواست گفت به ...

الان اكثرا همينن

شوهرخودم تا بيداره، تو گوشيشه

گوشيشو ميذاره كنار، صداي خر و پفش خونه رو برميداره

حرف هم بزنم عصبي ميشه

ديگه به زور كه نميشه ازشون محبت خواست!!

من سرمو با ني ني سايت و دوستام گرم كردم

مثلا الان خوابه، من اينجام

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
الان اكثرا همينن شوهرخودم تا بيداره، تو گوشيشه گوشيشو ميذاره كنار، صداي خر و پفش خونه رو برميداره ...

اینا همه یچیزه بی محبتیم یچیزه. اصلا محبت نداره توجه نمیمنه غرورمو جلو همه له کرده 

منم الان همه رو قبول دارم ولی چه جوری میشه کسی که غرورتو شکوند و حذف کرد اگه جزیی از زندگیت باشه

حذف کردن میتونه معنی دیگه ای داشته باشه مثلا دیگه اون ادم هیچ اهمیتی واست نداشته باشه 

ببین باید رو اعتماد ب نفست خیلی کار کنی

یجا گفتی ک تحقیرت میکنه اینجور ادما اعتماد ب نفستو ازت مبگیرن که همیشه محتاج اونا باشی خودشونم خیلی تحویل میگیرن