2777
2789
عنوان

اقا اصن من تنبل بي عرضه ولمممم نميكنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4917 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم جاتو باشوهرت عوض‌کنی اوضاعتون بهتر بشه 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
حتي تميزم ميكنه يه لك گيرش مياد غر ميزنه متنفر ميشم از تميز كردن كه اين همه سر پا بودم مياد دور خونه ...

میدونی چرا؟چون از اول نامرتبی دیده.اگه از اول تمیزی میدید دیگه مطمئن بود که به خونه میرسی

حتي تميزم ميكنه يه لك گيرش مياد غر ميزنه متنفر ميشم از تميز كردن كه اين همه سر پا بودم مياد دور خونه ...

وا !!  میدونی چیه حساسش کردی از بس نامرتب بودی یه مدت صبحای زود پاشو خونه رو تمیز کن هیچی رو جا نذار همه جارو برق بنداز همه جوره بذار حساسیتش بره  خودتم عادت میکنی و دستتم فرز تر  میشه

همون دختر آبانم 🍁😘

از عكس معلومه خونه ات نامرتبه، چيزي سرجاش نيست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.