2777
2789
عنوان

خواهش میکنم مامانی با تجربه کمکم کنید😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم

یکی از فامیلامون اینجوری بود

البته با دو سوراخ

از همون بدو تولد بچه سیاه می شد موقع گریه کردن

دکتر بهشون گفته بود

شبی که به خاطر دنیا اومدنش جشن گرفته بودن مادرش خیلی ناراحت بود

دوره درمان داره و بیمارستان

اباید تحمل کنی خوب میشه

اتفاق نادری نیست

در موارد زیادی اتفاق میفته

فقط تا خوب بشه صد درصد شما اذیت میشین و غصه می خورین ولی روزی که خوب میشه انگار هیچوقت اینطوری نبوده و سالمه

شاید اگه بسته نشه کمی بزرگتر بشه باید عمل شه مثله همین بچه فامیل ما. 

ولی تموم این استرس ها تموم میشه 

خداروشکر مشکلیه که وقتی خوب میشه بچه کاملا سالمه و خیلی رشدش خوب میشه و مثله بیماری هایی نیست که تو چندین سال درگیرش باشی

الهي بميرم  غصه نخور عزيزم انشالله خدا به حق اين شب عزيز كوچولوتو شفا مي ده  يه مبلغي رو ...

باشه عزیزم تو روخدا واسه کوچولوم دعا کنید شوهرم که انقدر صبوره تو مشکلات ولی از وقتی فهمیده  داره دیونه میشه منم از ترس اینکه شیرم واسه نینیم ضرر نداشته باشه نمیتونم گریه کنم و خودمو سبک کنم 😢😢

باشه عزیزم تو روخدا واسه کوچولوم دعا کنید شوهرم که انقدر صبوره تو مشکلات ولی از وقتی فهمیده  دا ...

حتما عزيزم اگه قابل باشم برات دعا مي كنم

مطمئن باش خوب مي شه غصه نخور😘

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خداروشکر یعنی پسر منم خوب میشه خدااااااا

ان شاالله خوب میشه.توکلت بر خدا باشه.دخترمو عمه هاش برده بودن.نمیخواستن بهم بگن که شیرم خشک نشه اما یبار بردمش دکتر فهمیدم.البته اون بنده خداها مدام میبردنش دکتر.

ان شاالله خوب میشه.توکلت بر خدا باشه.دخترمو عمه هاش برده بودن.نمیخواستن بهم بگن که شیرم خشک نشه اما ...

خدا خیرشون بده .من فقط 15 روز وقت دارم تمام تلاشمو واسه سلامت قلب جگر گوشم انجام بدم و با شیر خوب بهش کمک کنم قلب نازنینشو خوب کنم خدااااااایا خودت بهش کمک کن قوی باشه و بتونه این سوراخو پر کنه 15 روز دیگه اکو داره تورو خدا واسش دعا کنید