2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب خونگی رو بریزید تو شیشه روش یه قاشق روغن بریزین بهد درش و محکم ببندید بزارین تو یه قابلمه تا نصفه اب کنید یه رب بجوشه بزارید سرد بشه بزارین یخچال اینجوری هوا داخلش خارج میشه و کپک نمیزنه من چند ماهه تو یخچال گذاشتم هیچیش نمیشه

قارچ.سیزی آش سبزی قرمه.کرفس.لوبیا سبز.نخود فرنگی.کنگر.بامیه.آلبالو برای آلبالو پلو

گوشت قرمز و مرغ و ماهی و میگو

غذاهای نیمه آماده هم هنیشه دارم .کوفته سبزی .ناگت.همبر گر خونگی.

پنیر پیبتزا و کالباس خونگی و  شکلات قهوه و بستنی و خامه 

باقلا .کله پاچه😖

ما باغ داریم شاتوت از این اصلی ها یه دونه داریم که شبیه تمشکه نه توت قرمز واقعا خوشمزه است چیدم و گذاشتم چند تا ظرف تو فریزر واسه بستنی😋😋😋😋 بستنی وانیلی بخرین تو مخلوط کن با چند تا شاتوت بریزین عالیه

آهان از اون لحاظ 

اره نه برا خودمونا مثلاالان که زمستونه لباسای تابستونی و جمع میکنیم میزاریم تو فریزر برا سال دیگه تابستون که باز ببریم مغازه😁😁

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
کسی قارچ نمیذاره قارچ را چجور نگه میدارید ؟ اندازه مصرف میخرید ؟

من میزارم

گاهی که زیاد میخره شوهرم خوردش میکنم آبلیمو میزنم میریزم تو ظرف فریز میکنم گاهی هم که خوصلم بشه..آب جوش میارم آبلیمو نمک میریزم بعد قارچو میریزم توش و سریع برمیدارم.یه ظرف آب و یخ هم جدا میذارم .قارچ رو که از تو قابلمه برداشتم میریزم تو یخا که بهش شوک وارد بشه سیاه نشن

اره ما هرسال محرم درست میکنیم این واسه پارسالع مونده  گذاشتم تابستون بخوریم

من فک کردم اشتباه تایپیه واقعا میگین شربت تخمی؟؟؟؟  ما میگیم تخم شربتی  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!