الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رب خونگی رو بریزید تو شیشه روش یه قاشق روغن بریزین بهد درش و محکم ببندید بزارین تو یه قابلمه تا نصفه اب کنید یه رب بجوشه بزارید سرد بشه بزارین یخچال اینجوری هوا داخلش خارج میشه و کپک نمیزنه من چند ماهه تو یخچال گذاشتم هیچیش نمیشه
ما باغ داریم شاتوت از این اصلی ها یه دونه داریم که شبیه تمشکه نه توت قرمز واقعا خوشمزه است چیدم و گذاشتم چند تا ظرف تو فریزر واسه بستنی😋😋😋😋 بستنی وانیلی بخرین تو مخلوط کن با چند تا شاتوت بریزین عالیه
کسی قارچ نمیذاره قارچ را چجور نگه میدارید ؟ اندازه مصرف میخرید ؟
من میزارم
گاهی که زیاد میخره شوهرم خوردش میکنم آبلیمو میزنم میریزم تو ظرف فریز میکنم گاهی هم که خوصلم بشه..آب جوش میارم آبلیمو نمک میریزم بعد قارچو میریزم توش و سریع برمیدارم.یه ظرف آب و یخ هم جدا میذارم .قارچ رو که از تو قابلمه برداشتم میریزم تو یخا که بهش شوک وارد بشه سیاه نشن