2777
2789
عنوان

خانومايي كه شوهرشون همه جوره پشت شونه وحمايت شون ميكنه بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 34 پست
وا این دیگه چه مدلشه توام اصلا اجازه نده ک بره عروسی انقدر خانوادش تورو بی اهمیت جلوه دادن ک خالش ای ...

منم بهش دارم ميگم بحق بچه توشكمم اگه بري نميبخشمت ولي مطمعنم ميره

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
اون كه اره بحثش جداست... هفته ديه عروسي پسرخالشه روكارت عزوسي اسم همه رو نوشته منو دعوت نكردن اونوقت ...

یعنی برا شما کارت ندادن؟یا اینکه اسم شوهرتون رو فقط نوشتن؟ این وظیف شوهرته که بگه من زن دارم تنهایی عروسی نمیام ما یه خانواده ایم بنطرمن اینجوری به مادر شوهرت بی احترامی کرده که عروسشو نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برا شما کارت ندادن؟یا اینکه اسم شوهرتون رو فقط نوشتن؟ این وظیف شوهرته که بگه من زن دارم تنهایی ...

به من كارت نداده به بقيه اعضاي خونواده شوهرم كارت داده واسم نوشته حتي اسم منوكنار اونام ننوشته

عزیزم خودتوبه بی خیالی  بزن رفتارهای شوهرت اصلا واست مهم نباشه عمرتم نزار رو درست کردن طرفت عمر ...

اينم يه راهكاره

ممنون 

واقعا درس ميگي معلوم نيست آينده چي بشه  نميشه گفت شوهر هميشگي يه چون اتفاق هايي مثل طلاق ،مرگ هست آدم روپيشرفت خودش تمركز كنه فك كنم بهترجواب ميگيره