2777
2789
عنوان

انتخاب تشک تخت

1838 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

1. تشک تختتون چه مارکیه و اسم مدلش چیه

2. و اینکه راضی هستین یا نه

3. اگه پیشنهاد دیگه دارین بگیم ممنون میشم ایرانی باشه بهتره چون بودجه زیادی نداریم 🙈

4. از سایت خود کارخانه تشک سفارش بدم یا خواب شاپ؟؟؟؟

چون گودی کمر داریم طبی فنری بنظرم بهتره نظرشما چیه

از خواب شاپ دیدم. ولی گیج شدم کدوم مارکو بگیرم لطفا صادقانه راهنمایی کنین 

خودم بخاطر بودجمون   طبی فنری رویال مدل شبنم رو انتخاب کردم. با همین قیمت رویا و رویال و میترانیک هم تشک داره 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خوشخواب
1
16%
رویا
2
33%
رویال
3
50%
میترانیک
0
0%
خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

خانوما لطفا تو نظرسنجی شرکت کنین

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

رويال عزيزم اما خب انواع مختلفي داره و باتوجه به وزنتون و همون گودي كمر انتخاب نوعش با خودتونه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رويال عزيزم اما خب انواع مختلفي داره و باتوجه به وزنتون و همون گودي كمر انتخاب نوعش با خودتونه

ممنون گلم 😊

واسه من تشکم المپیک طبی فنری هستش ۸۰۰ خریدم فعلا استفاده نکردم 

مبارکتون باشه. ایرانیه ؟ 

من رویا خریدم ۱۴۰۰شد البته هنوز نرفتم خونه خودم ک استفاده کنم

مبارکت باشه عزیزم

ایپک یاتاک گرفتم از نمایندگیش با ضمانت.

چون گفتن رویال اصل و خوشخواب تولید کارخانه وجود نداره و همشون تو کارگاه تولید میشن و تقلبی هستن شاید جنسشون خوب باشه ولی اصل نیستن