2777
2789

خواهرشوهرم سه شنبه زایمان کرده دیروز ترخیص شده. ودیشب مهمونی شام داده ساعت 8.30شب بمن. یکی دیگه خواهرشوهرا زنگ زده ک فلانی زایمان کرده امشب شام دعوتی خونش منم شوهرم شهر دیگه کار میکنه منم گفتم امشب ک خیلی دیره برا گفتن گفت یادم رفته بگم ولی خب خواهرم گفت من گفته بودم یا سه شنبه شب یا جمعه شب زایمانم باید خودش زنگ میزد حالااین خواهرشوهر ی بار تو نبود شوهرم زنگ نزد بگه خوبی چکار میکنی تنها یا ک نیومد حتی یکبار بعد چیدن جهیزیم خونمو ببینه یا تلفنی تبریک بگه 

من بودم نمیرفتم...پیش بچشم نمیرفتم

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم

فقط ميدونم

يه وقتايي بي خيال اين حرفا باشيم و مهربون باشيم

بخاطر خدا

دل همو نشكنيم

حتي اگه خواهرشوهرت اشتباه كرده،شما بخاطر خدا مهربوني كن و صاف و ساده باش🌺

اخلاق بد مثل لاستيك پنجر ميمونه ...  تا عوضش نكنيم به جايى نميرسيم....
نرو بعدش یه روز برو کادو بده برگرد

برا کادو هم داداشش ببره چون اصلا کادو بمن نداده عید ک دریغ ک عیدی دادن ک عیداول بود میرفتم خونش بعد عروسیمم دریغ. از دعوت و پاگشا

شما وظیفه داری وقتی زایمان میکنه زنگ بزنی و بری دیدنش

حالا اون قبلا چیکار کرده و نکرده نمیدونم ولی خیلی کینه ورزانه است که یکی،بچه اش به دنیا بیاد و بخوای توی بهترین لحظات عمرش به این حرفهای خاله زنکی فکر کنی اگه اونا هم این مدلی هستن تو سعی کن سطحت بالاتر از این کارا باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید