2777
2789
عنوان

دعا كنين واسم💔😭😭😭

263 بازدید | 15 پست

من بعد كلي انتظار دعا گريه و خواستن ني ني از خدا بي بي چكم مثبت شد اما اين خوشحالي فقط براي يك هفته بود و ني ني نموند برام و سقط شد😭الان بعد گذشت چند ماه تاخير داره پريودم و بنظر امكان بارداريم هست برام دعا كنين😭دعاكنين اين يكي بمونه برام بياد ب دنيا بتونم بغلش كنم بهم بگه مامان 💔...

تعداد رای : 25
نظرسنجی
💔
5
20%
♥️
20
80%
يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا چرا دلمونو میشکنه

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

انشااله که بارداری عزیزم غصه نخور، گر خداوند ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری انشااله که خیر باشه عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

ایشالا نینی دار میشی عزیزم، اونم یه نینی خشکل و تپل مپل و سالم.

میشه یه سوال بپرسم؟

من امروز رفتم سونو گرافی. موعد پری م 4 آذره. بهم گفت تخمک ازاد شده و هیچ مشکلی نداری برا بارداری. برا تخمک گذاری به نظرتون دیر نیست با توجه به تاریخ پری؟ اگر الان اقدام کنم چند درصد احتمال بارداری هست؟ ایا میشه با توجه به وجود تخمک بازم بخاطر مشکل خودم که خودم خبر ندارم ازش باردار نشم؟

ایشالا نینی دار میشی عزیزم، اونم یه نینی خشکل و تپل مپل و سالم. میشه یه سوال بپرسم؟ من امروز رفتم ...

عزيزم تخمك گذاري ممكنه هر لحطه اتفاق بيفته من بارداري قبليم تاريخ بارداري شب پريودم بوده و از دكتر پرسيدم مگه نميگن اونموقع تخمك نيس گف اونا فرضيه هست و ممكنه هر روزي تخمك گذاري انجام بشه

عزيزم تخمك گذاري ممكنه هر لحطه اتفاق بيفته من بارداري قبليم تاريخ بارداري شب پريودم بوده و از دكتر پ ...

خب حالا با توجه به اینکه تخمک گذاری شده ممکنه بعد اقدام بازم باردار نشم و مشکل از من باشه؟

و هرچقد ب بارداری فک کنی و منتظر باشی اتفاق نمیفته بیخیال باش زودی حامله میشی

آره ایشون درست میگین استرس سمه هر چی استرست کمتر باشه زودتر باردار میشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خب حالا با توجه به اینکه تخمک گذاری شده ممکنه بعد اقدام بازم باردار نشم و مشکل از من باشه؟

اره عزيزم نگران نباش تا يك سال ك اصلا خيلللي عاديه خيلي بعد اون برو دكتر. ببينه كيست يا..داري💙

ان شاء الله بزودی زود خدا بهت بچه ای سالم و صالح می ده. عزیزم هر روز (تاکید می کنم هر روز) توی یک قوطی توی خونت صدقه بنداز . وقتی هم ان شاء الله دوباره باردار شدی هر روز 12 تا آیت الکرسی برای حفظ و سلامتی بچت بخون   

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟