2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه وارد تو دکوراسیون و جهیزیه میشه بیاین کمک😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 40 پست
این خونه 50 متره 

با استفاده از رنگ سفید و طوسی چقد فضای خونه بزرگتر از ۵۰ متر نشون داده میشه

یجا خوندم رنگای خنثی و روشن برای بزرگتر نشون دادن خیلی خوبن اما با کثیف شدن زودشون چکار باید کرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه هارمونیه قشنگی سفید و صورتی کمرنگو و طوسی  ممنونم ازتون جهت ایده😍⚘

خواهش میکنم عزیزم,اره حالا برو پیج اون بقیه رو ببین این یکیشه عزیزم😂 کیف میکنی انقد این زن با سلیقس

با استفاده از رنگ سفید و طوسی چقد فضای خونه بزرگتر از ۵۰ متر نشون داده میشه یجا خوندم رنگای خنثی و ...

تازه عروس ها خیلی رفت و امد ندارن اما میتونی رو فرشی نداری. نگران لک و اینا نباش 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

مدل فرش چجوری باشه اسم طرحی رو میشناسید ک قشنگ باشه 

چه مارکی برای وسایل برقی کوچک و بزرگ خوبع قیمتشم کم باشه

برای وسایل پلاستیکی داخل حمام و دست شویی چه رنگی بهتره تیرع شیکترع بنظرتون؟

شرمنده سوالام زیاد شد خلاصه هرچی درمورد خرید وسایل و دکوراسیون تجربه دارین ممنون میشم بهم بگید

با استفاده از رنگ سفید و طوسی چقد فضای خونه بزرگتر از ۵۰ متر نشون داده میشه یجا خوندم رنگای خنثی و ...

عزیزم اره خونه بزرگتر معلوم میشه بعدشم.  من چهار ماهه عروسی کردم.  رنگ خونم استخونی و کرمه مبلام جنسشون نانوعه کثیف میشه ولی یه دسمال میکشم میره ولی زیبایی خونه مهم تره من حاظرم هی تمیز کنم ولی خونم زیبا باشه 

راستی وسیله برقی هاتم سیلور بردار شیک تره

🍉🎄🎃