2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور عزیزم انشاالله همین ماه باردار بشی خدا بزرگه انشاالله یه نینیه سالم بهت بده ،ازمایش رفتین ،یه دکتر خوب مشهد هست اگه نزدیک باشی 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

منم ماه قبل ۱۵روز عقب انداختم و ترشحات سفیدی داشتم قبل اومدن پری لکه قهویی اومد بعد پری شدم 

این ماه درور بعد موعد بیبی مثبت شد سه سال بود میرفتم دکتر جواب نمیگرفتم ۲ماه به خدا توکل کردم جوابمو داد آگه الکی باردار نمیشی بیخیال دکتر شو

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اخی عزیزم آن شاالله این ماه باردار میشی.خیلی سخته منم ده سال منتظرم چقد سخته کاش خدا زودتر نگاهمون ک ...

انشاالله همین ماه دامنت سبز بشه ودلت شاد یه بچه ی سالم خدا بهت بده به خق امام حسین

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
چندسال پیش یکبارآی یوآی کردم شوهرم هم واریکسول داشت عمل کردولی بازم نشدآی وی اف هزینه اش برام زیاده ...

انشاالله بدنت داره آماده میشه بخاطر اونه شاید این پری با لکه قهویی شروع بشه و ماه بعد به حق سه ساله امام حسین باردار بشی

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)