2777
2789
عنوان

راهنمای خرید سیسمونی

396 بازدید | 49 پست

1)تشک لبه دار خوبه? تا چند ماهگی قابل استفاده?

2) گهواره چطور? تا چند ماهگی خوبه?

3) برا بچه تابستونی سرویس خواب مخمل یا تترون?

4)برای بیرون رفتن و مهمونی قنداق فرنگی یا تشک یا کیسه خواب و چه جنسی?

5)کیسه خواب تا چند ماهگی خوبه?

بدوزم بهتره یا بخرم چون خودم میتونم بدوزم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

منم اصلا نمیدونم چی به چیه.. همه رو سپردم به مامان و خواهرم.. پول از من خرید از اونا..

تنها چیزی که میدونم اینه که لباس سایز کوچک به هیچ عنوان نخر.. حتی برای تو بیمارستان.. بچه به شدت در حال رشده و حیفه اینهمه پول به لباس کوچیک دادن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاخی فداش بشم منم منتظرم جنسیت معلوم بشه عاشق خرید برا نی نی هستم😍😍😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

منم میخام بدونم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم اصلا نمیدونم چی به چیه.. همه رو سپردم به مامان و خواهرم.. پول از من خرید از اونا.. تنها چیزی که ...

دو دست سایز صفر کافیه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

تشک گارد دار و قنداق فرنگی  حتما نیاز.ولی بنظرم گهواره نیازی نیست بدتر بچه رو گیج میکنه😂

منم اصلا نمیدونم چی به چیه.. همه رو سپردم به مامان و خواهرم.. پول از من خرید از اونا.. تنها چیزی که ...

یدونه سایز صفر باید خرید چون اولش خیلی نی نی کوچیکه و حتی سایز صفرم شاید براش بزرگ باشه

نه بابا سایز صفر اصلا نخرید.. خیلی کوچیکه و بچه تازه به دنیا اومده اذیت میشه وقتی میخای لباس عوض کنی ...

جدی ؟من میخاستم ست نوزادی بخرم حالا که اینجوری خودم تکی بخرم بهتره به صرفه تره

تشک لبه دار نهایتا 3 ماه یا 4 ماه بیشتر اصلا

من میخام رنگی بخرم که انشالله  برا نی نی بعدیم هم بشه استفاده ش کرد .یه رنگ خاص.