2777
2789
عنوان

بخوابیم یا زوده؟

155 بازدید | 25 پست

من میرم دیگه میخوابم

اینبارو واقعا دیگه میخوابم

شبتون خوش خوشگلا 

دوستون دارم

امیدوارم فردا یه فردای دیگه ای باشه

امیدوارم فردا فکرت تو سرم نباشه

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!

منم بگیرم بخوابم که فردا شب ی ایل مهمون دارم بیشتر کارامو کردم ولی بازم خیلی کار دارم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من از بیخوابی دارم میمیرم چشام اشک میاد اومدم خونه مادربزرگم دستشویی تو حیاطه از سرما زورم میاد ...

منم امشب داداشم وخانمش مهمونمون هستن گفتم برن رو تخت ما بخابن به خاطر اینکه من تو اشپزخونه کار دارم الان روی زمین نمیتونم بخابم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

وای ما عقدی بودیم خوش گذشت

.الان هم چهارده پونزده نفر خونمون هستن الان اومدیم اونا خوابن من بیدار تازه تولد شوهرم هم بوده نتونستم برنامه خوب یزارم براش😟😟😟😟

https://www.goftino.com/c/pDGfQr
همسرم داره سریال خارجی میبینه منم دارم دمنوش اویشن میخورم از گلو درد مردم

پسر منم انقدر داره تو خواب سرفه میکنه که اعصابم خورد شده دارو هم بهش دادم ولی فایده نداشته