2777
2789

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن

ترک من خراب شبگرد مبتلا کن...

بقیشو بلد نیستم ولی همون موقع حالمو خیلی بدکرد یه جور همزادپنداری کردم باهاش مخصوصا وقتی فمیدم مولانا اینو تو آخرین دقایق عمرش گفته

سر اگر عاشق شود دیوار میخواهد فقط!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو سر بنه به بالين تنها مرا رها کن
ترک من خراب شب گرد مبتلا کن
ماييم و موج سودا شب تا به روز تنها
خواهي بيا ببخشا خواهي برو جفا کن
از من گريز تا تو هم در بلا نيفتي
بگزين ره سلامت ترک ره بلا کن
ماييم و آب ديده در کنج غم خزيده
بر آب ديده ما صد جاي آسيا کن
خيره کشي است ما را دارد دلي چو خارا
بکشد کسش نگويد تدبير خونبها کن
بر شاه خوبرويان واجب وفا نباشد
اي زردروي عاشق تو صبر کن وفا کن
دردي است غير مردن آن را دوا نباشد
پس من چگونه گويم کاين درد را دوا کن
در خواب دوش پيري در کوي عشق ديدم
با دست اشارتم کرد که عزم سوي ما کن
گر اژدهاست بر ره عشقي است چون زمرد
از برق اين زمرد هي دفع اژدها کن
بس کن که بيخودم من ور تو هنرفزايي
تاريخ بوعلي گو تنبيه بوالعلا کن
توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
زندگب مولانا بخون نوشته دکتر زرین کوب به اسم پله پله تا ملاقات خدا بیشتر بادمولانا و شمس و زندگی و ع ...

واقن عاشق شمس بود؟

واقن عاشق شمس بود؟

نه عشق به معنای اونیکه ما میشناسیم در اصل عاشق راهی بود که شمس از طریق اون به خداوند و بزرگی پروردگار رسیده بود و شمس استاد و راهنمای این راه میدونست مرید شمس بود نه عاشقش

عزیزترین کسم نابودم کرد
نه عشق به معنای اونیکه ما میشناسیم در اصل عاشق راهی بود که شمس از طریق اون به خداوند و بزرگی پروردگا ...

آخه شعرهایی که در وصفش گفته یه چیزی بیشتر از اینه

یه جورایی قلب آدمو به درد میاره

چراا؟

هیچکس کامل نیس حتی بزرگان ادیان و همه ایرادهایی دارند شمس تندخو و ضد اجتماع بود و خلق و خوی مثبتی نداشت حتی پدر خودش ناراحت کرده بود و خواهر زن جوان مولانا رو به اجبار زن شمس کردن که خودکشی کرد کسی که ادعای غرق شدن در خداوند میکنه نباید تو پیری عاشق کسی بشه کهدجایدنوشه چون به زن بی حرمت بودن و مولانا رو جوری تشنه علم خودش کرده بود که مجبور بشه واسه پی بردن به راز الهی همچین ستمی درحق خواهرزنشدبکنه از شمس متنفرم بنظرم سمش از دانشش سو استفاده کرده بود و خانواده مولانا خیلی رنج کشیدن بخاطر اخلاق نفرت انگیز شمس

عزیزترین کسم نابودم کرد