2777
2789
گلم به نظرم اسمی بذار که همه جای دنیا خوب تلفظ بشه و معنی خوبی بده، شما از آینده فرزندتون خبر ندارید ...

اره اسم واقعا مهمه برا همین انتخابش واسه پدرمادرا سخته...ولی بیچاره شوهرت هیچوقت نباید بره المان  

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اره اسم واقعا مهمه برا همین انتخابش واسه پدرمادرا سخته...ولی بیچاره شوهرت هیچوقت نباید بره المان &nb ...

الان آلمانیم🙈

من به همسرم می گم برا انتخاب اسم نباید پول پرداخت کنیم پس سعی کنیم بهترین اسم را انتخاب کنیم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم به نظرم اسمی بذار که همه جای دنیا خوب تلفظ بشه و معنی خوبی بده، شما از آینده فرزندتون خبر ندارید ...

به خود امامان هم فحش می دادن

مگه حرمت اسم و افراد دست بقیه ست 

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
الان آلمانیم🙈 من به همسرم می گم برا انتخاب اسم نباید پول پرداخت کنیم پس سعی کنیم بهترین اسم را انت ...

پس به هرکی بگه اسمم فرهاد شکل دوچرخه میاد جلو چشمشون اونجا  

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚