سلام دوستان.من کارشناس کنترل کیفی تو ی شرکتم و از همسر سابقم تو دوران عقد جدا شدم و بکارتمو از دست دادم. یکی از کارگرای شرکت ازم خواستگاری کرده که قبلا هم که متاهل بودم خواستگاری کرده بود خبر نداش مجرد نیستم حالا که فهمیده جدا شدم دوباره اومده جلو.ادمیه که مورد تایید همست فهمیده و عاقل بنظر میرسه و کاریه. مشکلی با ازدواج قبلم نداره.اما من سر این مسئله که اون کارگره و من مهندس و اینکه با حقوق قانون کار گذروندن زندگی سخته دودلم که اشنایی با ایشونو ادامه بدم یانه...با توجه به اینکه ازدواج دومه و خیلی استرس و وسواس دارم
ببخشید کارگر تا کارگر داریم. بعضیها در جایگاه کارگری کارمیکنند. ولی بسیار فهمیده و باشعور و باسواد هستند این خیلی مهمه نه اصل جایگاه کارگریش. من فوق لیسانس میشناسم مدیر شرکت بیسواد بیشهور و بی فرهنگ. اگه واقلا دوست داره قبلا هم که می خواستدت. با سواد هم هست. طرز صحبت کردن و اداب معاشرتش بالیه. فهم ک شعورش بالایه قبول کن اصلا سیکل باشه. همه چیز که سواد و جایگاه شغلی نیست
دختر خاله من مهندس شیمی خیلی خوشکل و با کلاس مسیول ازمایشگاه با یه مردی که اونجا کارا رو رو به راه میکرد و بهتر بگم کارگری میکرد ازدوام کرد. اینقد خوشبخته دو تا بچه داره به خدا همه چیز مدرک و جلیگاه شغلی نیست. انسانیت و مردانگیه که کمه تو دنیا