2777
2789
عنوان

راهنمایی اشنایی و ازدواج دوم

381 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من کارشناس کنترل کیفی تو ی شرکتم و از همسر سابقم تو دوران عقد جدا شدم و بکارتمو از دست دادم. یکی از کارگرای شرکت ازم خواستگاری کرده که قبلا هم که متاهل بودم خواستگاری کرده بود خبر نداش مجرد نیستم حالا که فهمیده جدا شدم دوباره اومده جلو.ادمیه که مورد تایید همست فهمیده و عاقل بنظر میرسه و کاریه. مشکلی با ازدواج قبلم نداره.اما من سر این مسئله که اون کارگره و من مهندس و اینکه با حقوق قانون کار گذروندن زندگی سخته دودلم که اشنایی با ایشونو ادامه بدم یانه...با توجه به اینکه ازدواج دومه و خیلی استرس و وسواس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اشتباهه آخه خیلی مهمه این چیزا الان نمی فهمی ولی بعد که رفتی تو زندگی تفاوتارو احساس میکنی

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

ببخشید کارگر تا کارگر داریم. بعضیها در جایگاه کارگری کارمیکنند. ولی بسیار فهمیده و باشعور و باسواد هستند این خیلی مهمه نه اصل جایگاه کارگریش. من فوق لیسانس میشناسم مدیر شرکت بیسواد بیشهور و بی فرهنگ. اگه واقلا دوست داره قبلا هم که می خواستدت. با سواد هم هست. طرز صحبت کردن و اداب معاشرتش بالیه. فهم ک شعورش بالایه قبول کن اصلا سیکل باشه. همه چیز که سواد و جایگاه شغلی نیست

عزيزم  به نظر فعلا در حد اشنايي وشناخت جلو برو و البته خوب فكرتو بكن من مهندسم اون كارگر&nbs ...

با این اوضاع اقتصادی بنظرت اگه خودش شخصیتش خوب و اوکی بود در طول دوره اشنایی نادیده گرفتن درامد درسته؟

بستگی به سطح فهم و شعور و آداب و معاشرتش داره.

پزشک میشناسم ک دروغگو و بداخلاقه.

ببین میتونی باهاش تو یه جمع حاضر بشی یا نه.

ببین سطح فکری و آداب و معاشرتش تو جمع چطوریه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

دختر خاله من مهندس شیمی خیلی خوشکل و با کلاس مسیول ازمایشگاه با یه مردی که اونجا کارا رو رو به راه میکرد و بهتر بگم کارگری میکرد ازدوام کرد. اینقد خوشبخته دو تا بچه داره به خدا همه چیز مدرک و جلیگاه شغلی نیست. انسانیت و مردانگیه که کمه تو دنیا

ببخشید کارگر تا کارگر داریم. بعضیها در جایگاه کارگری کارمیکنند. ولی بسیار فهمیده و باشعور و باسواد ه ...

منم موافقم که شعور و انسانیت ربطی به سطح تحصیلات ادما نداره