ما 100 ملیون پس انداز داریم ی ماشینم داریم 75 ملیون میخرنخونه هم به نام خودمون نداریم واسه پدر شوهرمه خونه خدارو شکر وضعش بدک نیست اگه بخوادارث تقسیم کنه نفری یه خونه و زمین بهمون میرسه حالا شوهرم دوست داره ماشین خارجی بخره یعنی ارزوشه میگه 175 ملیون بدیم ی ازرا در حد نو بگیریم یکی قیمت کردیم 200 ملیون بقیشم نزول کنیم من میگم نه اگه ی دفه قیمتا بیفته چی میگم به جاش ی چهار دیواری بگیریم ولی خب از طرفی یکی از ارزوهاشه به نظرتون چیکار کنیم با پولمون شوهرم میگه خونه که داریم ی ماشین بخریم
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا خونه بگیرید خونه پدرشوهر زندگی این خونه جدید بدید اجازه پولشو بگیرید حداقل خونه ی سودی داره ماشین ک همش ضرره فقط ی تصادف کوچیک کنی کلی از کو نش میفته
خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤