2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ..البته خیلی کمخون هستم .اونم خودش خیلی تاثیر داره

از تجربه عالی من و داداشم استفاده کن

من سرکار بس ک خسته میشه دو قاشق شیره انگور میخورم انگار دوپینگ میکنم

داداشمم موقع پیاده روی اربعین شیره انگور میخورده میگفت کلی انرژی میگرفتم

تازه برا کم خونی هم عالیه این نظر طب سنتیه

همین ..البته خیلی کمخون هستم .اونم خودش خیلی تاثیر داره

همراه غذات روزی یدونه کپسول ول وومن بخور well woman

همه ویتامینای مورد نیاز خانوما رو داره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
از تجربه عالی من و داداشم استفاده کن من سرکار بس ک خسته میشه دو قاشق شیره انگور میخورم انگار دوپینگ ...

ولی خیلی خیلی چاق کننده س

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
همراه غذات روزی یدونه کپسول ول وومن بخور well woman همه ویتامینای مورد نیاز خانوما رو داره

اتفاقا شنیدم اینو..من تپش قلب هم دارم...ضرر نداره..اگه مثله کافین باشه برام خوب نیست 

آرامش 
اتفاقا شنیدم اینو..من تپش قلب هم دارم...ضرر نداره..اگه مثله کافین باشه برام خوب نیست 

نه. فقط ویتامین داره. فقط اگه مثل من مشکل معده داری حتما حتما وسط غذا بخور. 

با سلام 

کپسول زیفمن بهشاد دارو حاوی آهن و 7 ماده معدنی مهم دیگر برای بدن است. مصرف این کپسول باعث افزایش انرژی و رفع کمبود ویتامین و آهن بدن می شود. وجود ویتامین ث باعث جذب دو چندان ویتامین می شود و همچنین وجود ویتامین های ب کمپلکس باعث افزایش انرژی ، نشاط و قوای بدن می شود.