2777
2789
عنوان

درمان قطعی و دائمی ترک پا به روش من!

152631 بازدید | 40 پست

سلام دوست جونیا

من خیلی ساله که با مشکل ترک پا سر و کله میزنم و تا دلتون بخواد سایتای مختلف رفتم و ره های زیادی رو امتحان کردم.از سنگ پا و وازلین و پلاستیک و جوراب گرفته تا کرم های ترک پا و خیلی روشای دیگه!

نمیگم راه هایی که امتحان کردم تاثیرگذار نبود.چرا بود ولی موقتی!مثلا وازلین میزدم خیلی خوب میشد ولی کافی بود یه شب یادم بره!روز از نو روزی از نو!بعدشم واقعا خسته کننده ست اینکه بخوای هرشب روغن مالی کنی و پلاستیک بپوشی!از خش خش پلاستیک و حس خفگی هم نگم براتون!

خلاصه این داستان ترک پای من ادامه داشت تا اینکه...

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اینکه دیدم یه بنده خدایی همیشه یعد حمام و یا به هر صورتی پاش خیس میشد دمپایی حوله میپوشید!

منم یه جفت دمپایی حوله خریدم و سعی کردم دیگه مطلقا با پای خیس رو فرش و موکت و سرامیک اصلا نرم.و معجزه اتفاق افتاد!بدون وازلین!

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
خسته نباشید،خب اینم موقتیه همش که نمیشه دمپایی حوله پوشید

چرا دیگه پاهات ک خشک شد دمپایی رو در بیار

دیگه روغن مالی نمیخواد.هرچند اگه یه کرم ملایم بزنی به پاهات دیگه اصلا اصلا پاهات ترک نمیزنه و پاهات میش مث کف پای بچه

من خودم کف پاهام به حدی ترک زده بود که خون میومد و درد میکرد

الان کف پاهام صاف شده.فقط به خاطر اینکه نمیذارم پاهام تر بمونه.سریع خشکشون میکنم.همین

عزیزم اینم امتحان کن...وقتی از حموم میای،یا پات خیس میشه،تو همون حالت خیسی گلیسیرین و بزن به پات...تا همزمان با خشک شدن،جذب پوستت بشه...خیلی روش عالی و خوبیه..مادر شوهرم این کارو میکنه و من تا حالا زنی ندیدم که اندازه ایشون دست و پای نرمی داشته باشه...خودمم از وقتی اینو می زنم بهترم خیلی...

یه چیز دیگه ...اینکه هر چند وقت یکبار بعد از چند ساعت بیا پاتو سوهان بکش،میبینی که عالی تر میشه...

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
عزیزم اینم امتحان کن...وقتی از حموم میای،یا پات خیس میشه،تو همون حالت خیسی گلیسیرین و بزن به پات...ت ...

اینم جالب بود مرسی

من تو حموم سنگ پا با صابون هم میکشم خیلی خوبه ولی بیشتر از هر چیزی خشک کردن پا تاثیر داره

به دارو ترکیبی خدمتتون عرض میکنم که صد درصد قطعی تمامی ترکها رو محو میکنم و خیلی کم هزینه هست. 

1)یک عدد کرم کلوبتازول 

2)یه عددکرم هیدروکورتیزون

3)یک عدد پماد ویتامین ا+در

4) دو عدد آمپول یا به ورق قرص ویتامین e

5) به عدد مایع گلیسیرین (تمام داروخانه ها دارند و از همه مهمتر ارزان هست 5تونن )

6)کرم ترک پا دکتر ژیلا 

تمامی پماد ها و( مایع گلیسیرین مهمترین بخش ترکیب ) و آمپول یا قرص ویتامین ای محتویات داخلشو رو بریز داخل به قوطی و خوب بهم بزنید . و هر 24 ساعت 2 بار بزنید به محل ترکها و بعد جوراب بپوشید . مطمئن باشید درمان قطعی هست.  الکی پول زیاد به کرم های مختلف ندید.بنده خودم دکتر داروساز هستم . کل این داروها 25 هزارتو هزینه . موفق و پاینده باشید.