2777
2789
عنوان

خوشگل خانم هایی که موهاتون فره

258 بازدید | 30 پست

سلام خوشگل خانم هایی که موهاتون فره . موهاتون رو چطور می شورید و بعد از شستن چه کار می کنید که فرهای منظمی داشته باشید و موها وز نخورن مخصوصا وقتی جایی دعوت هستید؟ من به زور سشوار موهام رو صاف می کنم و بعد به جودی آبوت با موهای وز تبدیل میشم لطفا راهنمایی بفرمایید

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

منم همینطور حوصله سشوار کشیدنم ندارم 😐میشورم‌و نرم‌کننده میزنم سه ساعت شونه میکشم لعنتیارو بعد میبافم 😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو حموم ويتامينه ميكنم

بيرون كه ميام وقتي آب موهام و با حوله گرفتم تو حالت يكم نم دار موس ميزنم و آخر يكم تافت موي فر. تا حموم بعدي خوشگل و فرفري ميمونه

به زندگیم خوش اومدی....

قبل حمام رفتنت این ترکیبو بزن  بزار چهل دقیقه بمونه و توی حموم هم بیشتر از دوبار نشور 

یک قاشق کره اب شده ی قاشق روغن زیتون ی قاشق سرکه سیب خوب ب موهات ماساژ بده  چهل دقیقه باشه با شرایطی کگفتم بشور 

بعد حمام موهات هم راحت شونه میشه هم براق

توضیحاتم کامل بود سوال نکنین جواب نمیدم😁😁😁😁

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

خلاصه نظرات:

دوساعت قبل حموم روغن زیتون

بعدحموم روغن آرگان یا نارگیل یا موس نیوا یا اسپری دوفاز یا ماسک مو یا گره باز کن فیروز

نی نی سایت خیلیم خوبه به شرط اینکه خوب ازش استفاده کنی.برای موارد مفیدراهنمایی بدی و بخای

دوتا دختر دایی دارم موهاشون فره نمی دونم چه کار می کنن که همیشه انگار از آرایشگاه اومدن ولی ازدماغ فیل افتادن نمیشه ازشون پرسید

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 

من بعد از حموم اينقددد وز ميشه كه حد نداره منم هميشه بعدش روغن ارگان ميزنم و سشوار ميكنم وزش كمتر ميشه بعد از سشوارم بلافاصله از بالا ميبافمشون يه موجه خوشگل ميگيرن بجز اين راهي ندارم

زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست                 هركسي نغمه ي خود خواند و از صحنه رود               صحنه پيوسته بجاست                                              ⚜️خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد⚜️
من تو حموم ويتامينه ميكنم بيرون كه ميام وقتي آب موهام و با حوله گرفتم تو حالت يكم نم دار موس ميزنم ...

یعنی چی ویتامینه میکنی؟شامپوی حاوی ویتامین استفاده می کنی؟مارک شامپو موس و تافت رو لطفا میگی؟

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم