2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیلوا دردش کم بود یا زیاد از من درد کمی داره زیر دنده راست میزنه به پست از شما هم دردش قابل تحمله

سلام ،والله دردش گاهی زیاد بود

من به قرص های هورمونی حساسیت داشتم ونمیدونستم ،یا حالابه بعده زایمان عفونتی چیزی داخل بدن داشتم که به کبدم فشار اورده بود،،باخداست،بعده بارداری هم کبدم داشت رو به چربی میرفت،،،خداروشکر یک ماه زیر نظر دکتر قرص مصرف کردم وانزیمای کبدم میزون شد،،واون درد هم کم کم خوب شد،،

من ده روز بعد دوباره سونو دادم. گفت لجن دفع شده

سلام ،والله دردش گاهی زیاد بود من به قرص های هورمونی حساسیت داشتم ونمیدونستم ،یا حالابه بعده زایمان ...

گیلوا جان من دردش همه وقته نیست حتما بعد از غذا خوردن باشه.نمیدونم حتما ماله صفراست.شما در مورد مدت زمان درد که چقد طول میکشه و محل دقیقش میگی من گاهی به پهلوم گشیده میشه. گاهی چند دقیقه درد داره گاهی یه ربع ولی قابل تحمله ولی به پشتم میزنه

گیلوا جان من دردش همه وقته نیست حتما بعد از غذا خوردن باشه.نمیدونم حتما ماله صفراست.شما در مورد مدت ...

بیشتر اینطور که میگی از معدته تا کبدوصفرا

برای من موقع شیر دادن ،،دراز کشیدن،،با بشین پاشو،،خم وراست شدن

گاهی انگار مثلا یه دندم شکسته بود،،