2777
2789
عنوان

دیروز عکس رنگی گرفتم

673 بازدید | 55 پست

این تاپیکو برای تجربه ی دوستانی میزنم که میخوان عکس رنگی بگیرن احیانا.

ساعت 8پذیرش شدم اما من همرام نبرده بودم یعنی توی این شهرغریبم وکسی رو نداشتم همسرم هم سرکاربود ودوستانم هم همه سرکار.یه فرم بود که ولی بیمار امضا میکرد ومن اصرار کردم که اینجا غریبم بذارید پذیرش بشم که وقتی شماره ملی مو دیدن قبول کردن.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهدمیگیرن پارگی رحم یا داشتن بچه تورحم به ما هیچ مربوط نیس

واااا واقعا؟؟

خب اگر رحم رو پاره كنن چي🧐🤨🤨

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بعد140 هزینه عکس شد که کارت کشیدم وداروهامو نوشت تو دفترچه که همراه بیمار باید میرفت بگیره ومن خودم رفتم گرفتم(اقاهه ادرس یه داروخونه بغل مرکز رادیولوژی رو داد گفت اونجا خلوته برو بگیر)رفتم واومدم وداخل شدم ودوتا دگزا زدم داروهام66 تومن شد.کلا 10نفر بودیم ومن نفر4 بودم.سومین نفر که داشت کارش تموم میشد منو صدا کرد وگفت بیا لباسات بپوش کلا باید لخت میشدی فقط سوتین باشه ولباس صورتی بدقواره رو می پوشیدی با یه روسری کوچیک ابی.وقتی داشتم میپوشیدم مریض قبلی داشت رو تخت گریه میکرد وکل تخت خیس شده بود ودکتر بهش گفت عفونت وچسبندگیت زیاد بوده ومایع بیرون ریخته وبهش گفت به بقیه استرس نده.

واااا واقعا؟؟ خب اگر رحم رو پاره كنن چي🧐🤨🤨

نمیشه که معاینه شدین تومطب دکترمثل قیف چیزی میزاره دهانه رحمت بعد با بتادین وسرم ضدعفونی میکنه بعدا یه لوله میندازه تو بعدیه محلول هس اونوکم کم میزنه یک عکس میگیره  بازبودلوله ها میاددم دستگاهشو برمیداره بازنبودبازم ازاون محلول باز میزنه تا رحمت بازشه راحت 

خدایا شکرت 😍😍😘😘

ونوبت من شد که اول خواستم روسری خودمو بپوشم که دیدم تخت خیس خیسه واگه مال منم این بشه با روسری خیس چندشم میشه تا خونه وباز روسری کوچواپلو رو پوشیم(چون یه اقایی میومد داخل ویه قاب رو روی دستگاه برای عکس میذاشت ومن میخواستم کاملا باحجاب باشم البته سعی خودمو کردم)درادامه دستگاهی به دهانه رحم وصل کرد که اینجا دیگه شروع درد بود ودر نهایت مایع جاجب فرستاد که درد اصلی اینجا بود دقیقا درد شدید پریودی یعنی شدیدهااا.میگفت نفس عمیق بکش ودم وبازدم.اخراش نالم بلند شد منی که میخواستم قوی باشم خیلی.خانم دکتر گفت کمی چسبندگی داشتی اما خیلی خوب همکاری کردی وخوب بودی بلند شو.قبلشم موقع پذیرش دو تا مفنامیک دادن.وقتی بلند شدم بهم پد داد ومن ازم خونابه میرفت ونوار برده بودم بالباس زیر که اونو گذاشتم واومدم بیرون واب میوه برده بودم با کیک خوردم تا کارهمه تموم شدساعت12ونیم جواب داد که چسبندگی داشتی ورفع شده قرص داکسی هر12 ساعت یکبار با اب فراوان ومفنامیک برای درد وقطع خونریزی

ونوبت من شد که اول خواستم روسری خودمو بپوشم که دیدم تخت خیس خیسه واگه مال منم این بشه با روسری خیس چ ...

شما چندماه اقدام بودید ک رفتید عکس رنگی؟

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

دکتر باز 10نفرمون رو فرستاد سرویس که ببینیم خونریزی هامون چقدره ومن گفتم پدم خیس شده ونوار گذاشتم منو نگه داشت گفت برو نوار جدید بزار بعد10دقیقه دیگه بیا.چون سزارین کردی رو تو حساسم.بعداون رفتم وهمون تو اتاقش گفت نوارتو نشونم بده وقتی دید گفت این همون خونابه است بخاطر مایع حاجبه اگه مث پریودی بشه خطر داره وگفت برو جوابو به دکترت بده.ازش کلی تشکر کردم وخانم دکتر نازی بود.رفتم دکترم وگفت همه چی خوبه وطبیعی وروز اول پریود برم پیشش.تا3روزم نزدیکی بی نزدیکی