2777
2789
عنوان

چکاپ قبل از بارداری

142 بازدید | 7 پست

سلام دوستان...ی سوال داشتم تو رو خدا هرکس اطلاعاتی در این زمینه داره بهم بگه...

من دیروز برای چکاپ قبل بارداری رفتم و پزشک مورد نظر بعد از انجام معاینه و تست پاپ اسمیر واسم قرص واژینال کلوتریمازول 100 با اپلیکاتور و قرص مترونیدازول تجویز کردن...دیشب قبل از خواب قرص واژینال رو استفاده کرده تا صبح مشکلی نداشتم ولی از خواب ک بیدارشدم دیدم که ترشحاتی رقیق دارم...رنگ ترشحاتم سفید نیست...یه چیزی بین صورتی و قرمز کمرنگ...حالا نمیدونم مشکل از چیه؟ و این که من دوره درمان رو کامل بگذرونم یا ن؟ درضمن قرص لاکتفوم هم تجویز کردن ولی هنوز نخوردم

به خاطر اپلیکاتوره..چون خشک میره تو شاید زخم کرده..برامنم میشد

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

احتمالازخم ایجادشده وکمی عفونت هم دارید..قرصارو کامل طبق تجویزپزشکتون استفاده کنید..بعداقدام ب بارداری کنید

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد خطرناکه؟ استفاده از قرص واژینال رو ادامه بدم یا نه؟

اره عزیزم ادامه بدی بهتره وبزار دوره درمان تموم بشه بعد اقدام کنید

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

ن خطری نداره اگه بهداشتو رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد..سعی کنید درتشت اب ک با مقداری جوش شیرین ترکیب شده بشینید خیلی موثره

اره عزیزم ادامه بدی بهتره وبزار دوره درمان تموم بشه بعد اقدام کنید

حتی اگه دوباره اون ترشحات رو ببینم؟

اخه موقع استفاده هیچ درد و سوزشی نداشتم حتی الانم هیچی حس نمیکنم فقط تا ساعت 12 ظهر امروز؛ اون ترشحات رو دیدم