2777
2789
عنوان

بي بي مثبت و درد پريود

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 52 پست
بارداری و پریود دردشون شبیه همه.دوست من میگفت  انقد حس پری داشته حتی نوارم گذاشته ولی باردار بو ...

منم صبح رفتم سركار گذاشتم. همش فك ميكنم پريود ميشم

آخه روز موعد عين همون درد؟؟؟؟ درداي روزاي قبلي فقط تير كشيدن بود اينطوري نبود

اره عزيزم منم خيلي درد داشتم الانم يه وقتايي درد پريودي دارم طبيعيه منم پد گذاشته بودم فكر ميكردم هر لحظه واژنم ميتركه يه عالمه خون ازم ميزنه بيرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=74425511]من از بعد تخمك گذاري شكم و رحم وتخمدونام همش تير ميكشيد ولي اينيكي كاملا شبيه درد پري هست😞[/QUOTمبارکه عزیزم.میتونم بپرسم تخمک گذاری رو از کیت متوجه شدید؟و اقداماتون چه روزایی حول تخمک گذاری بود؟ 

خدایا شکرت
[QUOTE=74425145]نه عزیزم از علائم بارداریه[/QUOمنم از صبح درد پریودی دارم ،تو اقدامم.پس این دردا علا ...

باد از موعدتون بگذره بعد بی بی بزنین ان شالله که مثبته

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
[QUOTE=74425511]من از بعد تخمك گذاري شكم و رحم وتخمدونام همش تير ميكشيد ولي اينيكي كاملا شبيه درد پر ...

من كيت گذاشتم ٥ روز هاله انداخت همين. فك كنم خراب بود ولي از ترشحات و درد تخمدانم حدس زدم. همسرم اينجا زندگي نميكنه بخاطر همين شش روز كه پيش هم بوديم ٥ روز اقدام داشتيم. روزهاي ١٤ و ١٦ و ١٧ و ١٨ و ١٩ پريود. 

شنبه ميخوام برم. به نظرتون فردا برم؟

نه همون شنبه خوبه نا شنبه استراحت کن چیزای مفید بخور خوب استراحت کن تا کنجد جاشو محکم کنه .جعفری دارچین کرفس ته کاهو زنجبیل زعفران خرما .چیزای گرمی نخور ..اره شلغم بخارپز کن بخور زیاد نه کم بخور دا خوشت نمیاد ولی من بشنیدم که شلغم واسه جنین خوبه همچنین کدو حلوایی

خواهشا یه صلوات واسه سالم به دنیا اومدن کنجدم   
اوووه چه صبری!!اونم وقتی بی بی چک مثبت بوده!!

ميترسم تيتر بتا پايين باشه و استرس بگيرم. فكر ميكنم روز تخمك گذارييم دقيقا دو هفته پيش بوده. ولي بي بي يك دقيقه نشده پررنگ پررنگ شد