2777
2789

کارشون خوبه؟و اینکه هزینه آنومالی آزاد و طول سرویکس تو این مرکز چند میشه؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

کارش خیلی خوبه هزینه آنومالی دوم که پیشش رفتم فکر کنم 320 هزارتومان بود از 300 بیشتر بود خرده ایش رو مطمئن نیستم طول سرویکس رو فکر کنم نگفت که من به دکترم خودم گفتم واژینال برام انجام داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۱۲م رفتم پیشش.. چهارهفته دیگ برای انومالی میرم پیشش.. .خوبه کارش. ..معمولا خودش انجام نمی ...

من هر دو دفعه که رفتم پیشش خودش انجام میده اصلا هیچ دستیاری که بخواد سونو کنه نداره همه مریض ها رو دیدم که خودش انجام میداد.

من هر دو دفعه که رفتم پیشش خودش انجام میده اصلا هیچ دستیاری که بخواد سونو کنه نداره همه مریض ها رو د ...

وااا چطور ممکن...تمام خانم های باردار و میفرستاد پیش این اقا جونه...

صدری خودش پیرها

شاید انومالی و منم بفرسته ولی برای غربالگری هرچی کفتم و پول اضافه میدم و ازنا قبول نکرپن

وااا چطور ممکن...تمام خانم های باردار و میفرستاد پیش این اقا جونه... صدری خودش پیرها شاید انومالی ...

ولله من که رفتم هر دفعه هم سه ساعت اونجا نشستم همه رو خودش انجام میداد بله سنش بالا است و چشم رنگی هم هست خیلی هم فرزه بعضی وقتها از اتاقش میاد بیرون میره اتاق بغلی بعضی سونو های خاص رو هم توی اون اتاقش انجام میده

من هم 12 هفتگی هم 18 هفتگی رو پیشش رفتم همین دو ماه پیش

من هفته ۱۲م رفتم پیشش.. چهارهفته دیگ برای انومالی میرم پیشش.. .خوبه کارش. ..معمولا خودش انجام نمی ...

منم سه هفته دیگه میخوام برم پیشش.شنیدم دستگاهاشون سه بعدی و جدیده.

من هر دو دفعه که رفتم پیشش خودش انجام میده اصلا هیچ دستیاری که بخواد سونو کنه نداره همه مریض ها رو د ...

بنظرت ۷صبح اونجا باشم کارم زود راه میفته یا بازم خیلی معطلی داره؟