سلام.من چند روزی دیگه عروسیمه شوهرم میگه سرویس طلا نخر تا پولشو بدیم یه ماشین یه مقدار هم میزاریم روش ماشین میخریم.ولی خانوادم قبول نمیکنن بخصوص زن داداشم که بدجور اصرار به طلا خریدن من داره فامیل هم که همه میدونید چطورین حالا بنظرتون نقره بخرم اب طلا میکنن رنگش زرد بشه کسی متوجه نشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به حرف مردم چکار داری بخدا ماشین خیلی بهتره ماشین نداشته باشی جاییی بری ولی طلا داشته باشی چه فایده؟من جات بودم اصلابه کسی نمیگفتم یه چیزی میخریدم الکی میگفتم طلاست
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم اگرم اینکارو میکنی ماشینو به نام خودت بگیر به جای طلا.منم ترجیحم به ماشینه تا طلا ولی اگه شوهرم از زرنگیش نگه.یعنی تا پای خرید طلا ببرش حتی طلا فروشیم برو ببین میخره یا نه .بعد بگو میتونیم ماشین بگیریم به نام من اینجوری خانوادم و زن داداشم نمیگه عرضه نداشت سرویس بخره میگم خودم ماشین خواستم