2777
2789
عنوان

خانما تولد شوهرمه

182 بازدید | 11 پست

لطفا يه كافه رستوران خوب تو كرج معرفي كنيد كه موسيقي زنده و قليون و شام داشته باشه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم براشوهرشم تولدمیگیره !هیچ انگیزه ای براشادکردنش ندارم هرگزززز.خوش بخت بشین 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
تو خونه به اين خوبي فضا رومانتيك درست كن بيرون با حال نيس كه  😒

آخه ٢ تا از دوستاش با خانواده هستن

آدم براشوهرشم تولدمیگیره !هیچ انگیزه ای براشادکردنش ندارم هرگزززز.خوش بخت بشین 

الهي دورت بگردم، معلومه خيلي خسته اي. بعضي وقتا پيش مياد ديگه

الهي دورت بگردم، معلومه خيلي خسته اي. بعضي وقتا پيش مياد ديگه

ممنون از لطفت آره خیلی خستم حوصله نفس کشیدنم ندارم دارم میشم عین خودش چوب خشک.دعا کن درست شه دعا کن حرفمو بفهمه درکم کنه خدا جواب نمیده خستم از خدا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنون از لطفت آره خیلی خستم حوصله نفس کشیدنم ندارم دارم میشم عین خودش چوب خشک.دعا کن درست شه دعا کن ...

ايشالا كه درست ميشه، منم دلم خونه، ولي چه ميشه كرد😒

ايشالا كه درست ميشه، منم دلم خونه، ولي چه ميشه كرد😒

ان شاالله مشکل شمام حل شه