2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دشک های انتی ریفلاکس استفاده کن بعد از شیر حتما حتما اروغ بگیر روزی دو سه تا قطره عرق نعناع با سی سیسی ابجوش ولرم شده و نبات فاطی کن بده البته این نسخه مامان بزرگیه ما انجام میدیم 

شیرو پنیرک بالا میاره یا سالم!؟

تا می‌گی نوزاد فلان طور شده همه می‌گن لبنیات نخور. در صورتی که بچه من حساسیت پوستی داشت هی گفتن لبنبات نخور نخور، بردیم آزمایش آلرژی گرفتن ازش فهمیدیم به لبنیات اصلاً آلرژی نداره. چیزهای دیگه بود

از وقتی به دنیا اومده نه شیر میخورم نه لبنیات مصرف میکنم ☹️

لبنیات پنهان.مثلا شیرینی ها و بیسکویت ها و شکلاتها.گوشت گوساله.سوسیس کالباس.کنجد.فرآورده های کنجد

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

اصلا اجازه نمیده به اون مرحله برسه گاها البته همیشه میگیرم باد گلوشو ولی گاها زود بالا میاره به نظ ...

شیر مادر رو زیاد از حد میخوره که بالا میاره ؟

اگه فکر میکنی که شیرت بد مزه ست شاهدونه بخور 

و سبزی و پیاز و ترشی و سیر نخور چون شیرو بدمزه میکنه اما اگه تونستی ببر پیش یه دکتر دیگه

وزن گیریش خوبه؟