2777
2789
عنوان

مشکل من + عکس

478 بازدید | 20 پست

سلام تتتتتتتلللللگرام طلایی و هاااااااتتتتتتتتتلگرام نصب کردم اما اون عددی که باید ارسال شه نمیفرسته

نتم مشکلی نداره

با فییییییلتر شکن هم وصل شدم

اما باز هم پیامی ارسال نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وسط کار شارژت تموم شده انترنتت قطع شده. این پیام میگه اتصال اینترنت مشکل داره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

فعلا ک میگه،اینترنتت رو چک کن

شاید سرعتش پایینه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
فعلا ک میگه،اینترنتت رو چک کن شاید سرعتش پایینه

نه عزیزم سرعتش خوبه

همیشه پاک میکردم دوباره نصب میکردم سریع پیامش ارسال میشد

این دفعه گفتم شاید اینا هم فیلترررر شده