2777
2789

وبگین آیا براورده شده؟؟؟

خودم شنیدم یه زنه دوتا دختر داشته جاریش دوتا پسر بعد مادرشوهر همش جاریه رو تو سر این میزده این زنه گفته خدایا یه پسرباید بمن بدی حتی اگه کور باشه..حاجتش براورده شد ولی پسره کور بود 

زنداییم به بچه هاشووقتی شیطنت میکردن می‌گفت همتون بشید یکی ،بکی رو‌هم باد فنا ببره  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو منم شنیدم خخخ

خیلی برام خنده دار بود 😁😁 ولی هیچکدوم و باد فنا نبرد😁😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من یه نفرو که مرده بود خیلی نفرین می کردم,یه شب اومد به خوابم تو یه جای خیلی افتضاحی بود یه خرابه. ی خالی

گفت من خودم جام اینجاست تو دیگه بدترش نکن

دیگه از اون به بعد نفرینش نکردم ولی دلمم هنوز صاف نشده

یه خانومه ای وقتی خبر حاملگی دخترشو میشنوه میاد میگ ان شاءالله زایمانت مث مرغ باشه(فک میکردم زایمان مرغ خیلی راحته)

ولب میگن زایمانش خیلیییییی سخته ینی میگن چند بار میمیرو و زنده میشه و دخترشم دقیقا همیننجوری میشه ک دکترا کلی تعجب میکنن از زایمانش