2777
2789

میگن خطرناکه و برای صرع و تشنج تجویز میشه

توروخدا کمکم کنید الان نگرانم.. زردی نوزاد 20 روزم 7هستش 

کسی از این قرص استفاده کرده برا بچه اش

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا شنیدم که به بچه ها میدن و جواب میدهدسریع و بچه ها رو خوب میکنه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ولی بازم اگه دل نگرانی با یه دکتر متخصص صحبت کن ولی منم میدونم دارویی که معمولا تجویز میشه منم دخترم زردی داشت ولی سه روز بیمارستان بستری شد نمیدونم اونجا بهش دادن یا نه 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 

چرا قطره نداده. دختر من زردی داشت باید بستری میشد ولی خواهرم نذاشت آوردمش خونه حواهرم سه روزه خوبش کرد.

ترنجبین و شیر خشت توی اب خیس میکرد میذاشت ته نشین بشه بعد دو تا قاشقچایی خوری صبح و شب بهش میداد میخورد با با یه دستمال یا پنبه میزد به  به ترنجبین و شیر خشتی که مونده میزد پشت گوشاش و رو پیشونیش.

روزی یک بار بدنشو با عرق کاسنی ولرم میشست.

چندتا قطره آب انار ریخت تو دهنش.

خودم کلی خاکشیر کم شیرین با عرق کاسنی  خوردم بهتره با عسل شیرین شه.لیمو شیرین زیاد خوردم 

فنو باربیتال برای زردیه

من به دخترم چند روزگیش دادم خوب شد

نزدیک دو هفته شیرخشت ترنجبین دلده بودم خوب نمیشد.در صورتی که رو پسرم قبلا جواب داده بود.دیدم خوب نمیشه بردم دکتر فنوباربیتال داد خوب شد.بعدم گفت نباید دو هفته شیر خست میدادی فقط چند روز میخاست جواب بده میداد.چون خیلی سرده برای بدن بچه خیلی نضره در دراز مدت.

دکتر داده بده بهش مشکلی نیست.

با هم مهربان باشیم
عزیزم من دادم به دخترم مشگلی نداره کبدروفعال میکنه،کدوم شهری؟

من ارومیه

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
فنو باربیتال برای زردیه من به دخترم چند روزگیش دادم خوب شد نزدیک دو هفته شیرخشت ترنجبین دلده بودم ...

آره برا منم اولش شربت خشت و ترنجبین داد ولی ج نداد.. برا همون قرص رو نوشت.. 

پس خیالم راحت باشه دیگه از اون بابت ک چیزیش نمیشه .

سلام

منم پسرم زردی داشت و اکثر بچخ خای اطرافیانم

شیر خشت، ترنجبین، دستگاه، خودتون زیاااااد خرفه بخورید(نمیدونم الان هست تو بازار یا نه)سوپ درست کنید با خرفه و جو بخورید

و بهترین کار: خرفه رو بکوبید حالت ضماد بشه کل بدن بچه رو باهاش بپوشونید(مراقب باشید جایی نباشه باد بخوره سرما بخوره)

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای