2777
2789
عنوان

عکس رنگی و امپول hmg

159 بازدید | 18 پست

سلام من روز هفتم پریودی عکس رنگی رو گرفتم حالا میتونم قبل تخمک گذاری داروهای کمک ب تخمک گذاری رو استفادهذکتم ک این ماه باردار بشم؟البته هنوز جوابش اماده نشده ولی تا اون وفت دیگ زمان تخمک گذاریم میگذره

اگه دکترت گفته استفاده کن.

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم گفت بعد عکس رنگی اقدام کن .آمپول نداد

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
یعنی همون دوره ای که عکس انداختی گفت اقدام هم کنی؟

من پارسال عکس رنگی انداختم.الآن یادم اومد.به من قرص جلوگیری داد بخاطر پلی کیستیک بودن تخمدانم؛بعد سه ماه اقدام کردم

گلوکوفاژ لتروزل شنبه هم قراره برم سونو فولی که اگه فولی بالغ باشه امپولhcjبزنم

من این ماه خیلی تاخیر داشتم مطمنم علتش تنبلی 

ولی حالا ب دکارم بگم میگ این ماهو کلا بی خیال شو بخاطر اشعه و این داستانا

من خوردم دارو هامو نتونستم این ماهو از دست بدم دلم نمیاد فرصت هامو از دست بدم 

انشالله زود نتیجه بگیری اما من دوسال جدی پیگیر دکتر رفتنم و تا الآن نتیجه نگرفتم گلوکوفاژ لتروزل دوفاستون آمپولhmgوhcgو...استفاده کردم اما تا الآن خواست خدا بوده باردار نشدم

من این ماه خیلی تاخیر داشتم مطمنم علتش تنبلی  ولی حالا ب دکارم بگم میگ این ماهو کلا بی خیال شو ...

من از چندتا دکتر پرسیدم خیلیا گفتن اقدام کن 

فقط یه دکتر گفت جلوگیری کن فکر کنم بخاطر عفونت گفت

بخاطر کیست بهت قرص جلوگیری داده نه عکس

بله بخاطر تنبلی تخمدان.pcoقرص جلوگیری داد.