2777
2789
عنوان

لکه بینی دانه گزینیه؟!

170 بازدید | 24 پست

یه هفته به وقت  پری مونده بود که دو_ سه روز لکه بینی داشتم ی جورایی صورتی یا قهوه ای خیلی کم رنگ. ۱۸ وقت پریم بود ولی هیچ اتفاقی نیفتاد تا دوباره تو ۲۰ تا امروز که ۲۲ مه لک بینی قهوه ای و خیلی کم بود مقدارش زیر دلم گاهی درد میگیره و سینه هام هم گاهی حساس میشه... این لکه بینی دانه گزینیه؟ میشه بعد از وقت پری لانه گزینی بشه؟ یا همیشه قبل پری میشه؟

دانه گزینی؟!! 

مگه گیاهه😉

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری گلم مبارکه😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم بارداری چون منم تست بیبی همینطور شدم 

اخه مگه لانه گزینی قبل پری اتفاق نمیفته؟ عجیب اینه همه ی حالتام مثل حاملگی اما نمیدونم چرا مثل وقت پری پا دردم دارم